Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
U petak kreće turneja

foto Tony Cetinski otkrio kako izgleda #samoljubav!

Foto: Mario Draušnik
Foto: Mario Draušnik
Autor:
Objavljeno: 5. ožujak 2019. u 13:09 2019-03-05T13:09:18+01:00

Glazbena karavana, kreće ovoga tjedna, 08. i 09. ožujka koncertima u Zenici i Sarajevu, a Tony, bend i cijela ekipa poručuju, jedva čekamo!

Ljubav za sve u svim oblicima! Tako bi se na najkraći način, mogla opisati nova glazbena priča, najboljeg regionalnog izvođača.

Tony Cetinski u svom je stilu, najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom #samoljubav!, piše u priopćenju Hit Recordsa.

Zagrebačko kazalište 'Luda kuća' bilo je pretijesno za sve željne dobre zabave i druženja. Gotovo trosatnim koncertom za najveće fanove i brojne novinare, veseli, nasmijani i prije svega opušteni Tony, ponajprije se svima želio zahvaliti na godinama podrške i praćenja, ali i najaviti ono o čemu se već naveliko piše.

Nadahnuto i s posebnom energijom, kako i priliči nazivu turneje, Tony je pričao o događajima koji nas očekuju. Nastupi u nekim od najuglednijih regionalnih koncertnih prostora tek su dio glazbenog iznenađenja. Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe.

Kako sam Tony ističe, nije dovoljno 'uhvatiti' mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije.

Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće.  Čista srca, sa odličnim glazbenim programom koji je presjek dugogodišnje karijere, Tony i bend spremni su ponuditi publici diljem regije ono najbolje.

Tijekom turneje očekuju nas koncerti na različitim, sve odreda atraktivnim lokacijama, stadionima, Arenama, tvrđavama, u cijeloj regiji. Nešto o čemu će se dugo pričati i pisati, ali i još duže pamtiti.

Glazbena karavana, kreće ovoga tjedna, 08. i 09. ožujka koncertima u Zenici i Sarajevu, a Tony, bend i cijela ekipa poručuju, jedva čekamo!

Tony Cetinski, Foto Mario Draušnik

 

 

Tony Cetinski, Foto Mario Draušnik

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.