Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Prebrojili redove

Spirit ponovo pokreće čuvenu D.J. radionicu

Sve o D.J.-ingu polaznici će učiti od Miss Soulfly / Snimila Petra VUKOŠA
Sve o D.J.-ingu polaznici će učiti od Miss Soulfly / Snimila Petra VUKOŠA
Autor:
Objavljeno: 18. travanj 2013. u 16:02 2013-04-18T16:02:00+02:00

Prezentacija radionice bit će održana u utorak u 20 sati u Klubu mladih u Barčićevoj ulici

RIJEKA – Udruga Spirit u suradnji s Klubom Tenk i Underground Rijeka kolektivom ponovo pokreće svoju čuvenu i rado posjećenu D.J. radionicu, godinama jedinu takvu školu u široj regiji. Prezentacija radionice  bit će održana u utorak u 20 sati u Klubu mladih u Barčićevoj ulici.

Na ovom »Free Day« uvodnom predavanju voditelji D.J. radionice Den.Pille i Zif pojačani s Miss Soulfly i Clausom Cottinijem predstavit će kako su zamislili novi program rada. Predbilježbe za sudjelovanje na »Free Dayu« zaprimaju se e-mail adresi info@spirit-ri.hr i facebook stranici Spirit Rijeka.

– Nakon skoro godinu dana zastoja, izazvanog zatvaranjem prostora udruge Spirit, u kojem je djelovao i studio za mlade D.J-eve, prebrojali smo redove i odlučili ponovo pokrenuti našu radionicu, kaže Denis Pilepić-Pille iz Spirita.

Najavljuje da će polaznici na radionici imati priliku naučiti sve o D.J.-ingu, radom u malim grupama s iskusnim predavačima. Radionica ima naglasak na praksi, a polaznici će vježbati na profesionalnoj opremi. Svi polaznici na kraju škole imaju osiguran prvi nastup, uz mogućnost daljnjeg angažmana.

Među predavačima je i Miss Soulfly, odnosno Marina Karamarko, već profilirana D.J.-ica u regiji, koja je i sama prije nekoliko godina završila Spiritovu školu. U međuvremenu je u Ljubljani završila SAE, svojevrsni fakultet za zvuk, gdje je stekla zvanje audio inžinjerke.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.