Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
17. listopada 2019.
Promocija novog albuma

Severina seksi fotkama zagolicala maštu fanova

Severina je na službenom kanalu internetskog servisa YouTube objavila videozapis kojim promovira album »Dobrodošao u klub«
Severina je na službenom kanalu internetskog servisa YouTube objavila videozapis kojim promovira album »Dobrodošao u klub«
Autor:
Objavljeno: 21. siječanj 2013. u 10:58 2013-01-21T10:58:59+01:00

Najavu trinaest novih pjesama popularna Seve začinila je vrlo seksepilnim fotografijama

RIJEKA  Severina zna kako zagolicati maštu vjernih obožavatelja. Popularna splitska pjevačica, jedna od najvećih regionalnih estradnih zvijezda, ovih je dana na službenom kanalu internetskog servisa YouTube objavila videozapis kojim promovira album »Dobrodošao u klub« objavljen krajem prošle godine.

Ne bi Seve bila Seve da video najavu trinaest novih pjesma nije začinila vrlo seksepilnim fotografijama i tako dodatno zagolicala maštu fanova, posebice muških obožavatelja »lika i djela« seksi pjevačice.

Novi album donosi trinaest pjesama, među kojima su naslovna »Dobrodošao u klub«, »Ko me tjero«, »Uzbuna«, »Italiana ft. FM band«, »Grad bez ljudi«, »Ostavljena« i »Brad Pitt« te »Tango«, duet sa Željkom Bebekom. 

   Slavna pjevačica ovih bi dana trebala doći u Rijeku gdje će u studiju riječke plesačice i koreografkinje Ivone Brnelić oko mjesec dana pripremati scenski nastup za predstojeću turneju kojom će u regiji promovirati CD »Dobrodošao u klub«.

Turneja bi trebala početi 2. ožujka u beogradskoj Areni, nakon čega slijede nastupi u svim dvoranama u regiji, a dolazak u Rijeku najavila je prije novogodišnjeg koncerta u beogradskom klubu »Magacin«. 

   – Idem u Rijeku gdje ćemo biti mjesec i pol dana. U plesnom studiju Ivone Brnelić vježbat ću za turneju. Napravit ćemo nešto lijepo, najavila je nedavno Severina. Sa Seve će u Rijeku sigurno doći i njen sin Aleksandar, jer se ne želi odvajati od njega. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.