Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Susret s obožavateljima u 'Novoj ploči'

foto SEVERINI NI KIŠA NE SMETA Popularna pjevačica potpisivala fanovima album "Halo"

Snimio Darko JELINEK
Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 9. svibanj 2019. u 20:51 2019-05-09T20:51:20+02:00

Severinini fanovi okupili su se u lijepom broju u caffeu Nova ploča u Bogovićevoj ne bi li zaslužili potpis, pogled, osmijeh, toplu riječ...

ZAGREB Kiša, pače kišurina, nikom' nije bogzna kakav drug, pa tako ni glazbenicima kada potpisuju novi album fanovima, makar to bilo pod krovom kakvim. Kad je kiša, pače kišurina, samo oni najvjerniji obožavatelji usude se pomoliti nos i prošetati se s albumom pod miškom do svog omiljenog pjevača ili pjevačice.

z0905j30
Severina potpisivala svoj album "Halo" u Caffe baru "Nova ploča"/ Snimio Darko JELINEK

Severina je imala tu nesreću da danas u Zagrebu cijeli dan kiši. No, ima ona i tu sreću da je slijedba voli, pa je svejedno u lijepom broju pohodila caffe Nova ploča u Bogovićevoj ulici ne bi li zaslužila potpis, pogled, osmijeh, toplu riječ.

- Evo je! - otelo se nekom iz 'publike' koji minut prije 18 sati.

- Hvala vam što ste došli na ovaj kišni dan, hvala vam na ljubavi - kazala je obožavateljima Severina pa im i zapljeskala.

Potpisivanje novog albuma "Halo", na kojem je 17 pjesama, bilo je i zgodna najava njegove promocije koja će se dogoditi 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".

Ono što je prethodilo potpisivanju albuma za koji će Severinin PR kazati da je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji u regiji jest i objava spota za pjesmu "Losha", autora Gorana Ratkovića – Raleta, snimljenog na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović.

A ono što je pred svima jest i turneja koja je, kako reče Severina, već dogovorena. Inače, autor ovog teksta priznati mora da je na zadatak išao pun strepnje. Nisu se on i zvijezda vidjeli ima jedno tridesetak godina, a taj put on je sjedio na zidiću kafića jedne splitske plaže, a ona je prošla tik ispred njegova nos gazeći mladenački odrešito nogom za koju se može reći da je bila jedra.

No, ako je na početku bilo strepnje, na kraju je bilo mirenja s činjenicom da vrijeme nosi svoje dok se gazi ukorak s vremenom. Noga jest tanja nego ona što se pamti, ali ne mari. Elem, kiša, kišurina nikom nije drug. Severini, međutim, ništa naštetila nije. Kapi kiše tu se kano odbiše. 

Siniša PAVIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.