Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. siječnja 2020.
Koncert na Dan žena

foto SAŠA LOZAR U CENTRU ZAMET Vrsni vokalist odveo Riječanke na ludi disco tulum

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 8. ožujak 2019. u 22:08 2019-03-08T22:08:01+01:00

Koncert vrsnog vokalista bio je za svaku pohvalu, a veliku pohvalu zaslužuju i njegovi mnogobrojni najmlađi rasplesani obožavatelji koji su ga oduševljeno bodrili iz prvih redova

Koncertom Saše Lozara u Centru Zamet obilježen je Dan žena. Riječ je o tradicionalnom koncertu koji riječki SDP daruje svojim sugrađankama na njihov dan.

Svim damama njihov je praznik čestitao zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović koji je, između ostalog, podsjetio na hrabrost i odlučnost žena koje su se borile i izborile za svoja prava. 

F0803BR4
Saša Lozar u Centru Zamet na Dan žena / Snimio Roni BRMALJ

Poznatom pjevaču i radijskom voditelju Saši Lozaru današnji je koncert bio prvi veliki samostalni nastup u Rijeci i željno ga je iščekivao. 

- Kakva je čast i užitak biti ovdje s vama! Sretan vam Dan žena i ostanite i dalje jake jer mi muškarci trebamo jake žene pored sebe, rekao je na početku koncerta.

U Centru Zamet Lozar se predstavio »u punoj glazbenoj spremi«, uz pratnju svojeg odličnog benda. Publiku svih generacija oduševili su kako njegovim pjesmama, tako i brojnim obradama koje izvodi već godinama.

Pjevaču koji kaže da ga glazba pokreće od kad zna za sebe, na repertoaru se neizostavno našao hit »Da«, jedna od deset najemitiranijih pjesama u prošloj godini, kao i pjesma »Tajno« kojom je započeo nove trendove.

Na koncertu u gradu u kojem je rođena njegova kćer nije propustio izvesti ni novu pjesmu »Šala« koja je napravila pomak i prodrmala glazbenu scenu na drugi način.

Osim toga, otpjevao je i pjesme »Nemoćan pred njom«, »365«, »Rano me radi nje nebo budi«, »Tebi«, »Pelin i med«, »Molitva za Magdalenu«, »Somebody to Love« i mnoge druge... 

Koncert vrsnog vokalista bio je za svaku pohvalu, a veliku pohvalu zaslužuju i njegovi mnogobrojni najmlađi rasplesani obožavatelji koji su ga oduševljeno bodrili iz prvih redova.

Osim najmlađih koji su neumorno plesali i pjevali cijelu večer, Lozar je na noge podigao i one nešto starije. Hit iz Saša, Tin i Kedžo faze, pjesma »365«, u Centru Zamet stvorila je atmosferu kao na kakvom ludom disco tulumu.

Njegov izvrstan prateći bend i on koncert su zaključili fantastičnom izvedbom pjesme »Somebody to love« grupe Queen koja je bila šećer na kraju vrhunskog nastupa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.