Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Novi spot i pjesma

video Riječko splitska suradnja: Jole predstavlja pjesmu »Partijana« i sprema se za obljetnički koncert

Cijelo ljeto ćemo se družiti diljem jadranske obale, poručio je Jole
Cijelo ljeto ćemo se družiti diljem jadranske obale, poručio je Jole
Autor:
Objavljeno: 29. lipanj 2018. u 12:24 2018-06-29T12:24:00+02:00

Po prirodi se volim opustiti u dobrom društvu i uz dobre ritmove. Moj dugogodišnji suradnik i prijatelj Pero Kozomara mi je jednog jutra nakon ludog izlaska pustio pjesmu i odmah sam znao da je to to. Prava partijana za ovo ljeto, kazao je Jole kojem je tekst za novu pjesmu napisao Riječanin Robert Pilepić

Joško Čagalj – Jole, jedan od naših najpopularnijih glazbenika, predstavio je novi ljetni singl, pjesmu »Partijana« za koju je tekst napisao Riječanin Robert Pilepić, glazbu Pero Kozomara, a aranžman Leo Škaro. Pjesma čiji stihovi zovu na ples i pjesmu bez razmišljanja o tome što donosi sutra, ima iznimno plesan ritam uz koji će rijetko tko ostati na mjestu ravnodušan.

Singl je dobio i videoizdanje u režiji Rine Barbira i Milana Latkovića. Spot je razigran i odiše pozitivnom energijom za koju je kao i uvijek zaslužan neumorni Jole kojem su se pridružile i simpatične dame željne tulumarenja i dobre zabave i popularni dubrovački zet, Brazilac Emerson De Souza Cruz, bivši nogometaš koji se najprije s travnjaka preselio na kazališne daske, a potom glumački posao uspješno zamijenio poslom voditelja.

– Po prirodi se volim opustiti u dobrom društvu i uz dobre ritmove. Moj dugogodišnji suradnik i prijatelj Pero Kozomara mi je jednog jutra nakon ludog izlaska pustio pjesmu i odmah sam znao da je to to. Prava partijana za ovo ljeto. Cijelog ljeta ćemo se družiti diljem jadranske obale, a onda će vrhunac partijane biti u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada, kada spremam veliki koncert za 20 godina karijere i ljubavi koju dobivam od strane svoje publike, poručio je Jole.

Scena iz spota

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.