Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. siječnja 2020.
Dupkom pun HKD

foto Riječanke vole The Frajle: Brojna publika pjevala s glazbenicama iz Novog Sada

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 14. prosinac 2017. u 22:16 2017-12-14T22:16:00+01:00

RIJEKA - Žene, Riječanke vole The Frajle. Naime, koncert što su glazbenice iz Novog Sada upriličile u HKD-u na Sušaku pohodio je veliki broj pripadnica nježnijeg spola. Dupkom pun HKD uključujući i balkon znak je da su The Frajle i te kako popularne u gradu na Rječini, kao i činjenica da je s obzirom da je ovaj koncert bio netom rasprodan već poznat datum i narednog koncerta, a to 16. ožujka 2018. u HKD-u na Sušaku.

A da su izvrsne glazbenice ali i zabavljačice dokazale su i ovim nastupom na kojem su izvele vlastite hitove, s prošlih i najnovijeg albuma, ali i poznate obrade pjesma poput »Still haven't found«, »Imala je lijepu rupicu na bradi«, »L' italiano - lasciatemi cantare«. Brojnu publiku nije bilo potrebno posebno motivirati da im se pridruži u pjevanju te su tako u šaljivom tonu The Frajle i pohvalile potonju zaključivši kako se publika pomno pripremala za ovaj koncert.

A kako je ljubav prisutna u dobrom dijelu njihovih skladbi tijekom večeri na kojoj se u HKD-u i zaplesalo izvele su između ostalih i pjesme »Ljubav na dar«, »Meni trebaš ti«, »Srce moje«, »Ko se to meni zaljubio«. Četiri dame: Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, drugim riječima The Frajle, za ovu prigodu odjenule su elegantne crveno-crne kombinacije, te se odlučile i za glazbeno pojačanje. Prateći bend su nazvale, zbog što bolje usklađenosti, »The Frajleri«.

The Frajle su prave majstorice u stvaranju dobrog štimunga. Nema boljeg nego sumorni kišni dan završiti koncertom tih četriju dama, a svi koji ovoga puta nisu stigli kupiti kartu za koncert dobit će priliku da to učine 16. ožujka 2018. godine.

F1412MG6
Koncert The Frajle / Foto Marko Gracin

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.