Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
Valentinovo u Dvorani mladosti

foto Petar Grašo priredio Riječanima nezaboravnu romantičnu večer

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 14. veljača 2018. u 22:13 2018-02-14T22:13:00+01:00

Grašo je izveo poznate skladbe »Srce za vodiča«, »Ne znam za se«, »Moje zlato«, »Uvik isti« i stare pjesme »Volim i postojim«, »Ko nam brani«, »Trebam nekoga«, »Ljubav jedne žene«, »Jedina«, »Nevista«, »Idi« i mnoge druge

RIJEKA  Povodom Dana zaljubljenih u Dvorani mladosti nastupio je Petar Grašo, miljenik ženskog dijela publike. 

Proslavljeni glazbenik koji kad ne koncertira slobodno vrijeme voli provoditi uz dobre prijatelje i kako on to voli kazati »finu spizu« iliti uz fino vino i jelo.

F1402BR3
Petar Grašo nastupio u Rijeci za Valentinovo / Snimio Roni BRMALJ

Grašo je izveo poznate skladbe »Srce za vodiča«, »Ne znam za se«, »Moje zlato«, »Uvik isti« i stare pjesme »Volim i postojim«, »Ko nam brani«, »Trebam nekoga«, »Ljubav jedne žene«, »Jedina«, »Nevista«, »Idi« i mnoge druge, te je tako priredio pravi glazbeni spektakl za one u »sedmom nebu«, zaljubljene, ali i za one koji to možda nisu ali nisu željeli propustiti Grašin koncert.

Grašo voli reći kako mu je publika najbolji gost na koncertu i to se pokazalo točnim i ovoga puta. Naime, i na ovom njegovom riječkom nastupu njegovi vjerni štovatelji pokazali su koliko vole njegove skladbe zapjevaši zajedno s njim punim srcem.  

 
Grašo, kao vrsni pjevač, kojeg publika gotivi, priredio je izvrstan koncert na Valentinovo i tako mnogim zaljubljenim parovima priuštio nezaboravnu romantičnu večer.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.