Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
A'capella zbor

Perpetuum Jazzile prekrasnim melodijama očarao opatijsku publiku

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2018. u 11:08 2018-08-26T11:08:59+02:00

Publika je uistinu emotivno doživjela  izvedbu pjesme „Moj galebe“, nedavno preminulog Olivera Dragojevića, što su iskazali višestrukim spontanim aplauzima i uzvicima

OPATIJA  - A’capella mješoviti zbor „Perpetuum Jazzile“ prekrasnim melodijama bogatog repertoara upotpunio je ovu subotnju Opatijsku večer. Iako je primarno zamišljeno da se koncert ove Slovenske grupe održi na Ljetnoj pozornici, zbog loših vremenskih uvjeta ova je kreativna međunarodna senzacija ispunila Centar Gervais u potpunosti.

Dvorana ne samo da je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, već je publika sjedila i na stepenicama kako ne bi propustila ovu čaroliju koju ovih tridesetak članova proizvodi svojim glasovima. Ovaj spoj popa, jazza, gospela, bluesa, brazilske bossa nove, disca i funka koji uz snažne ritmove proizvode samo svojim vokalima publika je oduševljeno prihvatila, te ih na kraju pozdravila glasnim stajaćim ovacijama.

Publika je uistinu emotivno doživjela  izvedbu pjesme „Moj galebe“, nedavno preminulog Olivera Dragojevića, što su iskazali višestrukim spontanim aplauzima i uzvicima.  Ova je nesvakidašnja slovenska vokalna skupina uspjela redanjem brojnih hitova najvećih svjetskih glazbenika svima podariti ponešto za dušu i ostaviti izniman dojam na okupljene koji će teško izblijediti u sjećanjima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.