Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Gdje večeras

Od partyja do plesnjaka i hitova 90-ih: Što za doček organiziraju riječki klubovi

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 31. prosinac 2018. u 11:12 2018-12-31T11:12:05+01:00

Prvi put Nova će se dočekivati u tunelima ispod grada. Bogat doček na nekoliko »floorova« priprema se u The Beertiji na Trsatu, u River Pubu vas očekuje puno dobre glazbe, a Botel Marina priprema doček u suradnji s udrugom LP Rock

RIJEKA Osim na Korzu i Trsatskoj gradini gdje će na Silvestrovo nastupiti Nord, Fit, Whiteheads i Vojko V, odnosno Splash trio i DJ Šošo, dočeci Nove godine organiziraju se i u riječkim klubovima. Jedan od njih je i Crkva gdje će će sutra od 6 ujutro održavati after party novogodišnjeg electro tuluma Timelessa koji će započeti u Exportdrvu na Delti večeras u ponoć. U Exportdrvu će nastupiti Fryer & Boo Dale, Life4Funk, Lemon te Alen Sforzina, a na afteru u Crkvi: Marina Karamarko b2b Ana Antonova, Mark Ash b2b Krekman, Marin Biočić b2b Tino Dobrić i Bronski. Cijena ulaznice za Crkvu bit će 40 kuna.

Revival glemerskih partija

U Pogonu kulture i Palachu ove godine neće biti organizirani novogodišnji dočeci, ali se zato dočeka biti u drugim manjim klubovima. Klub mladih Rijeka organizira doček Nove godine sedmi put zaredom. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 250 kuna, a u to ulazi hrana i piće u neograničenim količinama. Vrata Kluba se otvaraju na Staru godinu u 20 sati, za glazbu će biti zadužen iskusni DJ, a za sve sudionike osigurana su sjedeća mjesta za stolom.

Ovog puta prvi će se put Nova dočekivati u tunelima ispod grada u kojima se proteklih tjedana održavao šarolik adventski program. Tulum će proći uz 90's trash selekciju by DJ Mallik, a tunelarine nema.

Bogat doček na nekoliko »floorova« priprema se u The Beertiji na Trsatu.

– Pobjednik našeg natječaja »The Beertija traži DJ-a« Davor Pejić aka DJ Pejo roka glavni »densflor« od 21 sat kroz odbrojavanje pa sve do 1 ujutro kad smjenu preuzimaju Alen Tibljaš i Davor Lukas-Bajo iz kultnog riječkog benda Fit! Ovaj duo držat će DJ pult od sve do fajrunta. Dok gornji »densflor« gori s čak tri DJ-a, u Klub.

u od 21 sati pripremamo revival najžešćih glemerskih partija u gradu - Palachovih »Glem de la Glem« slušaona! Dodatak Glemu u Klub.u su Glemaoke Karaoke. Upad na ovogodišnju novogodišnju ekstravaganzu iznosi: 50 kuna, poručuju iz The Beertije.

U River Pubu večeras vas očekuje puno dobre glazbe koju će tijekom večeri izvoditi odlični riječki ex-Yu sastav Obrazovni program, a uz njih će nastupiti i Riverov redovni dizač atmosfere DJ Dog.

Doček u Rakhia Baru proći će u dobroj atmosferi za koju će se pobrinuti DJ Domagoj Božak, a priprema se i šampanjac u ponoć.
Odličan novogodišnji tulum u Galileo Bar garantiraju: Tom Jay, Mystic, Pacco, Dalton i Linber Lynx. Cijena ulaznice bit će 50 kuna.

U Tunelu će se u noći s ponedjeljka na utorak za izbor glazbe pobrinuti akteri riječke underground scene predstavnici 4 crewa: Cutering, Wrek, Innerspace i RNDM – Samo Tako & Katja Live, Bellen, One N, Brx i Roland, a tunelarina će biti simboličnih 40 kuna.

Rock & Roll Cruise

Botel Marina priprema New Year's Eve - Rock & Roll Cruise. Na dočeku organiziranom u suradnji s udrugom LP Rock goste očekuje odličan program uz nastup bendova Exodus (Krk), Pan (Rijeka), Midnight (Rijeka) te bogati buffet meni. Cijena po osobi za cocktail večeru iznosi 260 kuna, a u ponudi je i svečana večera po cijeni od 350 kuna.

U Bačvi se priprema zabava zatvorenog tipa, uz glazbu po izboru resident DJ-a Dona Gulianija.

Doček Nove godine priprema se i u opatijskim klubovima. Lido Beach Opatija ugostit će klapu Nevera, jedno je od najpoznatijih imena na riječkoj klapskoj sceni, dok se u Angiolini priprema Angiolina Urban Clubbing. Za glazbu će se pobrinuti DJ Leggero, a tu su i iznenađenja: Angiolina Models i Mystiq Dance Show. Cijena ulaznice bit će 50 kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.