Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. listopada 2019.
Uspjeh kastavske pjevačice

Nova nada: Antonela Doko dobitnica je nagrade Moj prvi Music Pub

Antonela na snimanju spota
Antonela na snimanju spota
Autor:
Objavljeno: 8. siječanj 2015. u 15:51 2015-01-08T15:51:14+01:00

Antonela je komentirajući ovu nagradu skromno i kratko kazala: Razveselila me je i dala mi podstrek da ustrajem na putu kojim sam krenula

ASTAV » Antonela Doko, petnaestogodišnja Kastavka, polaznica 1. razreda srednje Glazbene škole »Ivan Matetić Ronjgov« u Rijeci, dobitnica je nagrade »Moj prvi Music Pub« za najbolju mladu pjevačicu, nagrade što je istoimena radioemisija od ove godine dodjeljuje prvi put. Naime, uz već uobičajene nagrade za diskografske i koncertne aktivnosti protekle godine te za izvedbu uživo u emisiji, ustanovljena je i ova što je otišla u Antoneline ruke.

U emisiji, na dodjeli nagrada pjevala je uživo, te uz pratnju Katarine Jurić na klavijaturama i Zvonimira Radišića na gitari predstavila i novu pjesmu »Ludi ti«, radiofončni komad retro-popa, za koji glazbu potpisuje Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a aranžman Ivan Popeskić. Za istu pjesmu je Antonela snimila i spot u režiji Tina Kowalskog. Osim od autora ove dugovječne radijske emisije Zlatka Turkalja, Antonela je za svoj nastup dobila i komplimente Nine Badrić i Zorana Mišića, odnosno najbolje pjevačice i pjevača po izboru »Music puba«.

   Music Pub Zlatka Turkalja je najstarija domaća glazbena nagrada koja se u kontinuitetu dodjeljuje od 1992. godine, a tko će je dobiti u u kategorijama grupa godine, naj album, kantautor godine i hit godine bit će objelodanjeno 12. i 19. siječnja od 14 sati na Drugom programu Hrvatskog radija.

   Antonela kojoj je najdraža pjevačica, a ujedno i glazbeni uzor Amy Winehouse, a voli i Whitney Houston, Sarah Vaughn, Arethu Franklin, Josipu Lisac, Elemental, Edu Maajku i Tamaru Obrovac, glazbenu je karijeru počela u Zboru Tratinčice, a komentirajući ovu nagradu skromno i kratko kaže – razveselila me je i dala mi podstrek da ustrajem na putu kojim sam krenula.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.