Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. rujna 2018.
Samofinanciran event

Nezavisni festival solidarnosti i umjetnosti Komšilook u Palachu

Grupa Poantik
Grupa Poantik
Autor:
Objavljeno: 15. rujan 2017. u 18:11 2017-09-15T18:11:01+02:00

U Palachu će danas i sutra biti održan četvrti Komšilook, nezavisni festival solidarnosti i umjetnosti.

– Pozivamo vas da nam se pridružite u vježbanju autonomije, solidarnosti i umjetnosti. U slučaju lijepog vremena, dnevni program i Sajam rukotvorina sele u Kružnu. Buvljak bez novca predstaviti će Veliki Ormar. Glazbeni program ima koncertni dio oba dana, a očekujemo i dobar Đem sešn. Upad i ispad slobodni su, kažu organizatori.

Buvljak bez novca i Sajam rukotvorina održavat će se tijekom oba dana, od 12 do 19 sati, a bit će moguće dobiti i čaj i kavu na donacije te ručak od 16 sati i piće u večernjim satima. Najavljene su i radionice eksperimentalnog crtanja i poi radionica, dok u u glazbenom dijelu programa publiku očekuju: Radio Roža, Jam, Poantik, Stephany Stephan, Petwa, SoboLab, Per Finta, Burning Bush i Hormonika Balkanika. U sklopu Komšilooka u Palach se vraća i KineDok, jedinstveni filmski klub i alternativna distribucijska platforma koja spaja ljubitelje i autore kreativnih dokumentarnih filmova. U petak u 16 sati na rasporedu je besplatna projekcija hrvatskog filma »Slobodni« koji prati ljude zatvorene u hrvatskim institucijama za osobe s intelektualnim teškoćama i njihov put u slobodu.

– Ovaj event je samoorganiziran i samofinanciran, što znači da osobnim novcem pokrivamo sve troškove i onda držimo fige da dođemo na »pozitivnu« nulu vašim donacijama. Svi glazbeni izvođači također sviraju »na šešir« pa budite solidarni i pomognite da se ovaj event održi i još koji put, poručuju organizatori. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Originalni zimski kotači na dar uz kupnju novog automobila
Zima s pet zvjezdica uz BMW i MINI vozila

Originalni zimski kotači na dar uz kupnju novog automobila