Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. studenoga 2019.
Prodaja uz Novi list

Na dan sv. Antona službeno počela prodaja novog albuma Koktelsa - "Ča je rekla nona"

Na dan sv. Antona službeno počela prodaja novog albuma Koktelsa - "Ča je rekla nona"
Na dan sv. Antona službeno počela prodaja novog albuma Koktelsa - "Ča je rekla nona"
Autor:
Objavljeno: 17. siječanj 2017. u 21:00 2017-01-17T21:00:00+01:00

Svi koji žele doći u posjed novog albuma Koktelsa to pak mogu učiniti ukoliko kupe Novi list – uz jedan od najboljih dnevnika u Hrvatskoj »Ča je rekla nona« ima posebno povoljnu cijenu

Upravo večeras, na dan sv. Antona, u isto vrijeme kad se širom zapadnog Primorja oglašava »Antonjski rog« čiji zvuk i službeno označava početak »petog godišnjeg doba«, vremena u kojem vladaju maškare, popularni glazbeni band Koktelsi izdali su novi album naziva »Ča bi rekla nona«. Riječ je o njihovom devetom studijskom izdanju u 17 godina postojanja, o deset novih skladbi od kojih je »Barbara« – singl-pilot izdanje objavljeno početkom prosinca, već postala veliki hit.

– Mi smo grupa čiji je kreativni naboj duboko vezan uz naš kraj, uz Kvarner, Liburniju i njima susjedna područja. A kako se naš glazbeni opus na ponajbolji način zrcali upravo u »petom godišnjem dobu«, bilo je logično da se službeni početak prodaje veže uz blagdan sv. Antona, istaknuo je Nikola Peršić, frontman i voditelj Koktelsa.

Za razliku pod prethodnih izdanja, »Ča bi rekla nona« je zaokružena cjelina, album koji ima svoj uvod, poruku i lagani kraj s pjesmom »Moj svet«. »Medulin summer dreams« je pak pjesma koja po prvi put predstavlja Koktelse kao band koji pjeva i na engleskom jeziku, a u samoj naslovnoj kompoziciji ima i nemalo refleksija na aktualnu društveno-socijalnu stvarnost. Dakako, sve zajedno upakirano u taj tako popularni i privlačni, urenebesni »oberkrainer« zvuk. 

A kako nakon »Antonjskog roga« – slijede maškarani tanci. Koktelsi premijeru »Ča je rekla nona« imaju u jednoj od najvećih meka urnebesne zabave, u Domu Permani, u subotu 21. siječnja s početkom u 22 sata. 

Svi koji žele doći u posjed novog albuma Koktelsa to pak mogu učiniti ukoliko kupe Novi list – uz jedan od najboljih dnevnika u Hrvatskoj »Ča je rekla nona« ima posebno povoljnu cijenu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.