Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Indiegogo kampanja

Mort traži pomoć fanova kako bi propjevali na engleskom. "Zauzvrat nudimo nešto posebno"

Foto Dominik Belančić
Foto Dominik Belančić
Autor:
Objavljeno: 28. kolovoz 2018. u 17:38 2018-08-28T17:38:55+02:00

U pripremi imamo indiegogo kampanju koju ćemo aktivirati 10. rujna i koja traje mjesec dana. Tijekom jeseni planiramo dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije, najavljuju

RIJEKA Mort traži podršku fanova za dovršetak svog novog albuma! Nakon tri albuma na materinjem jeziku, već dobro poznati svima na alternativnoj sceni i onima koji drže upaljen CMC kanal dok kuhaju i peglaju, snimaju album na engleskom jeziku i gledaju preko granica regije.

- Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst, kažu članovi grupe.

Pjesme u koje vjeruju 100 posto

Trake za album snimili su krajem ožujka, kreativni proces na albumu je završen, sada slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering.

- Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100 posto ostanu u ladici, ističu.

MORT_Indiegogo press_

Ovaj put odlučili su se tražiti pomoć fanova za dovršetak albuma. Mort im, naravno, daje nešto zauzvrat, u skladu s njihovim željama i mogućnostima. 

Počevši od onog što se već može naći u trgovinama i na koncertima MOrta, poput CD-ova, majica, torbi i sličnog, pa do onog što nude vjerojatno samo ovaj put. O svemu će detaljnije progovoriti kad krene sama kampanja.

I najmanja pomoć značajna

- U pripremi imamo indiegogo kampanju koju ćemo aktivirati 10. rujna i koja traje mjesec dana. Tijekom jeseni planiramo dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije.

Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu... Hvala i čujemo se uskoro opet, najavljuju iz Morta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.