Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Taste & Music

foto Manifestacija za sva osjetila: Goran Karan i kvarnerske delicije oduševile posjetitelje Gradine

Goran Karan otvorio je koncert pjesmom »Dobro ti jutro, ljubavi« / Snimio Roni BRMALJ
Goran Karan otvorio je koncert pjesmom »Dobro ti jutro, ljubavi« / Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2018. u 22:28 2018-08-27T22:28:00+02:00

Prvi taktovi hita »Lipa si, lipa« pokazali su da Riječani, točnije Riječanke dobro poznaju repertoar ovog nagrađenog hrvatskog pop pjevača i kantautora

Jedna od najposjećenijih manifestacija u sklopu Ljeta na Gradini, Taste & Music i u svom je petom izdanju opravdala tu titulu.

Događaj koji spaja gastronomske i glazbene užitke trebao je biti održan u nedjelju, no loše vrijeme manifestaciju je pomaknulo za jedan dan, što to nije omelo brojne posjetitelje da jako dobro ispune trsatsku Gradinu i uživaju u jedinstvenoj manifestaciji s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev.

F2708B11
Taste & Music: Goran Karan na Trsatu / Snimio Roni BRMALJ

Na nekoliko lokacija Trsatske gradine – u Miru junaka, prostoru kule i špilje poslužene su kvarnerske delicije koje su za posjetelje pripremili konoba Blato, konoba Nebuloza, bistro pizzeria Maslina na Zelenom trgu, restoran Hotela Continental, Stancija Kovačići, Kavana & Bar Grad, a poslužena su i vina Damjanić te rakije Aura.

Nakon ukusnih ića i pića na rasporedu je bio nastup Gorana Karana. Splitski glazbenik koji je više od 30 godina na glazbenoj sceni koncert je počeo, kako je i najavljeno točno u 21 i 30.

Otvorio ga je pjesmom »Dobro ti jutro, ljubavi«, a nakon pozdrava publici i predstavljanja benda Karan je pokazao impresivne volkalne sposobnosti izvedbom arije »Nessun Dorma«. 

IMG_1418
Taste & music na Gradini: Foto Ivor Mažar

Koncert je nastavljen u vedrom ritmu pjesme »Vitre moj« s albuma »Dite ljubavi«, a dobro je prihvaćena i »Storija«, naslovni singl iz mjuzikla »Naša bila štorija«, koji u originalu pjeva s Danijelom Martinović, Severinim i Giulianom.

Prvi taktovi hita »Lipa si, lipa« pokazali su da Riječani, točnije Riječanke dobro poznaju repertoar ovog nagrađenog hrvatskog pop pjevača i kantautora.

Karan, poznat po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima, publiku je počastio i svojim velikim hitovima kao što su »Ostani«, »Vagabundo« i »Kao da te ne volim«, a nisu izostale niti pjesme s novog albuma »Glas juga«.

I ovo je događanje pokazalo kako je organizator Ljeta na Gradini ove godine dobro procijenio što zanima Riječane jer svaka je manifestacija zainteresirala velik broj Riječana.

Taste & Music, Goran Karan,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.