Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 3
Sutra: 10° 10° 3
19. siječnja 2020.
Impresivan nastup pijanista

Maksim Mrvica otvorio Rock&Stars festival u kamenolomu u Vinkuranu

MAKSIM MRVICA / FOTO: DAMIR ŠKOMRLJ
MAKSIM MRVICA / FOTO: DAMIR ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 29. lipanj 2018. u 9:40 2018-06-29T09:40:22+02:00

Svečano otvorenje Rocks&Stars festivala imalo je i humanitaran karakter pa je Općoj bolnici u obližnjoj Puli doniran i inkubator.

VINKURAN/PULA Najpriznatiji svjetski crossover pijanist današnjice Maksim Mrvica u četvrtak navečer impresivnim je nastupom u kamenolomu Cave Romane svečano otvorio Rocks&Stars festival u Vinkuranu kraj Pule.

Bio je to jedan od tri koncerata ovoga umjetnika u Hrvatskoj, a sam je nastup imao i dobrotvornu notu s obzirom na to da je djelovanjem organizatora i partnera festivala Općoj bolnici u Puli doniran inkubator.

Mrvica je tijekom koncerta predstavio nove skladbe sa svog albuma »New Silk Road«, kao i ranije skladbe, spoj starijih i novijih hitova.

Među brojnim uzvanicima nazočni su bili ministar turizma Gari Cappelli i državni tajnik Ministarstva državne imovine i izaslanik hrvatske predsjednice Tomislav Boban koji su istaknuli vrijednosti ove manifestacije u jedinstvenom ambijentu kamenoloma.

Već 9. srpnja na ovome festivalu nastupit će jedan od najistaknutijih hrvatskih komičara, Ivan Šarić, a 28. srpnja publiku će zabaviti legendarni Darko Rundek.

Do kraja festivala uslijedit će brojni zanimljivi koncerti i programi, a najavljeno je da će festival iduće godine biti još bogatiji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.