Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
21. studenoga 2019.
Razglednica

foto Franka Batelić: Portugal me podsjeća na moju rodnu Istru

Franka Batelić uživa u Portugalu, foto Siniša Bevanda
Franka Batelić uživa u Portugalu, foto Siniša Bevanda
Autor:
Objavljeno: 29. ožujak 2018. u 12:37 2018-03-29T12:37:30+02:00

Obožavam putovati, pa je ovo snimanje koje me je odvelo u ovu predivnu regiju nešto u čemu osobito uživam sa svojom sjajnom ekipom. Puno se smijemo, ali uspijevamo i napraviti posao, kazala je Franka Batelić

Franka Batelić ovih dana boravi starome portugalskom selu Talasnalu, dvjestotinjak kilometara udaljenu od Lisabona, snima eurovizijsku razglednicu. Talasnal su kao mjesto snimanja odredili portugalski javni medijski servis RTP i Portugalska turistička zajednica, a riječ je o šarmantnu mjestu izgrađenu od kamena škriljca, u regiji poznatoj po aktivnome turizmu, ukusnoj hrani i dobrome vinu.

Eurovizijskom će se razglednicom Franka Batelić predstaviti publici uoči svojega nastupa 8. svibnja kada će pjesmom  koja će pjesmom »Crazy« predstavljati Republiku Hrvatsku i Hrvatsku radioteleviziju u svibnju na ovogodišnjemu natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Foto Siniša BEVANDA

– Obožavam putovati, pa je ovo snimanje koje me je odvelo u ovu predivnu regiju nešto u čemu osobito uživam sa svojom sjajnom ekipom. Puno se smijemo, ali uspijevamo i napraviti posao. Nadam se da će gledatelji i na toj razglednici vidjeti onu dobru energiju koja nas je nosila. Ova je regija meni potpuno nepoznato područje koje dosad nisam imala priliku posjetiti, ali opet osjećam čudesnu povezanost s ovim mjestom; selo na brdašcu u mnogočemu me podsjeća na moju rodnu Istru, ističe Franka Batelić.

Foto Siniša BEVANDA

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala Lisabonu. Poluzavršna će se natjecanja održati 8. i 10. svibnja, a završna je večer na rasporedu 12. svibnja. Ždrijebom je odlučeno kako će se Hrvatska natjecati u drugome dijelu prve poluzavršnice 8. svibnja u Altice Areni u Lisabonu.

Foto Siniša BEVANDA

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.