Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
24. siječnja 2020.
Dvostruki CD

David Danijel u nedjelju u Circolu pjeva talijanske kancone

David Danijel u nedjelju u Circolu pjeva talijanske kancone
David Danijel u nedjelju u Circolu pjeva talijanske kancone
Autor:
Objavljeno: 15. prosinac 2017. u 7:59 2017-12-15T07:59:34+01:00

RIJEKA David Danijel će u nedjelju, 17. prosinca u prostorijama Zajednice Talijana Grada Rijeke, u Circolu s početkom u 18 sati promovirati svoj dvostruki CD »Quando l'amore diventa poesia«.

Na dvostrukom CD-u koji izlazi u izdanju Vijeća talijanske manjine Primorsko-goranske županije svoje su mjesto našle 33 talijanske canzone koje predstavljaju presjek repertoara koji je izvodio tijekom posljednjih godina.

– Ideja o izdavanju CD-a se nekako rodila sama po sebi, kao logičan slijed svega onoga što sam radio u zadnje vrijeme. Oni koji prate moj rad znaju da sam veliki fan talijanske canzone i da je to repertoar koji najčešće izvodim i koji mi najviše interpretativno odgovara. Kompletan glazbeni materijal je snimljen kod mojeg stalnog suradnika Davida Trkulje u »Music atelieru David« u Rijeci. Realizaciju CD-a su omogućili Vijeće talijanske manjine PGŽ-a na čelu s Melitom Sciucca, Generalni konzulat Republike Italije na čelu s konzulom Paolom Palminterijem, Grad Opatija i tiskara Impress, rekao je opatijski pjevač David Danijel, pozvao na koncert sve ljubitelje talijanske kancone, te dodao i kako je ulaz slobodan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.