Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
22. veljače 2020.
Vrsni pjevači

Četiri tenora digla na noge Dvoranu Zamet »Najdražom Rijekom«

Foto Silvano Ježina
Foto Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 26. studeni 2017. u 21:26 2017-11-26T21:26:14+01:00

RIJEKA Ljubitelji dalmatinske i sicilijanske kancone došli su na svoje – Centar Zamet ugostio je Četiri tenora: Đanija Stipaničeva, Marka Pecotića, Marka Škugora i Vladimira Garića. Riječani su pokazali i dokazali da ih vole jer ih ni kiša nije omela da napune dvoranu na Zametu, a upravo je šala na račun promjene modnog outfita za koncert zbog kiše i priča o »crvenim mokasinkama« bila za Đanija Stipaničeva uvertira za dobro raspoloženje i šale koji su Četiri tenora tijekom večeri zbijala na vlastiti račun, ali i o pojedinim aktualnim političkim i sportskim događajima.

Koncert na kojemu je tenore pratio bend, u šali nazvan »Dodatni trošak«, bio je prava glazbena poslastica za publiku koja se nije štedjela nego je pjevala i omiljene tenore nagrađivala dugim i toplim pljeskom.

Vrsni pjevači izmjenjujući se u solo i zajedničkim izvedbama, izveli su glazbene evergreene, a publika se pred kraj njihovog nastupa digla na noge – izvedba proslavljene riječke himne »Najdraža Rijeko« sve je razgalila dok je Stipaničevljeva izjava da će doći pjevati na stadion na Rujevici izazvala glasan aplauz. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.