Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
18. siječnja 2020.
Uspjeh hrvatskog benda

video CRIKVENIČANKE ODNIJELE POBJEDU Luminize oduševile u nizozemskom The Voiceu

Luminize - kompletan žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom
Luminize - kompletan žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom
Autor:
Objavljeno: 5. siječanj 2019. u 13:06 2019-01-05T13:06:00+01:00

Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruna Marsa "Runaway baby" u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf

 

HILVERSUM Skupina Luminize, koju čine četiri talentirane Crikveničanke, pripremila je nešto još neviđeno - prvi dvoboj bendova u povijesti showa i time je oduševila gledatelje i cijeli žiri nizozemskog "The Voicea".

Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruna Marsa "Runaway baby" u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf.

Na pozornici se dogodila ekplozija energije, svaki bend je pokazao svoj osobni stil u izvedi i svojom sinergijom napravili su verziju pjesme koja bi mogla iznenaditi i samog Bruna Marsa! 

Kompletan žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom, ali su svi jednoglasno odlučili da su naše djevojke Luminize nešto novo, drugačije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da Luminize idu u sljedeći krug. 

Marcelina izjava - “Dečki imaju pokrete, ali mi imamo muda” - izazvala je viralno dijeljenje nastupa.

"Ovo je nešto neviđeno”, napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.  

Luminize, The Voice, nizozemski The Voice,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.