Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Ella E

video Antonela Doko i Neno Belan obradili legendarni hit Dine Dvornika

Antonela Doko, foto Croatia Records
Antonela Doko, foto Croatia Records
Autor:
Objavljeno: 19. lipanj 2018. u 11:54 2018-06-19T11:54:01+02:00

Veliki hit koji je u originalu Dino Dvornik objavio 1990. godine na albumu »Kreativni nered«, potpisuju Neno Belan kao autor glazbe i Diana Alebić kao autorica teksta. Novi aranžman pjesme "Ella E" djelo je stalnog suradnika Antonele Doko – Ivana Popeskića. Saksofon je svirao Igor Geržina

Antonela Doko, Neno Belan i Igor Geržina snimili su zanimljivu obradu pjesme »Ella e« legendarnog kralja funka Dine Dvornika koja će se naći na vinilu »Zimzeleno a novo – sjećanje na Dinu Dvornika« urednika radijske emisije Music Pub Zlatka Turkalja.
Veliki hit koji je u originalu Dino Dvornik objavio 1990. godine na albumu »Kreativni nered«, potpisuju Neno Belan kao autor glazbe i Diana Alebić kao autorica teksta. Novi aranžman djelo je stalnog suradnika Antonele Doko – Ivana Popeskića.

Mlada pjevačica svim se suradnicima zahvalila na suradnju na svom Facebook profilu na kojem stoji: Ivan Popeskić, care legendo! Ubio si s aranzmanom! To i sam znaš. Već sam te izmaltretirala s tim! Hihi! Ivan Pešut i Igor Geržina, hvala vam na svjetskoj svirci. Neno Belan, hvala ti na suradnji!, napisala je pjevačica koja je prošlog tjedna dana napunila 19 godina, maturirala u srednjoj Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci i u zadnjim je pripremama za objavljivanje debitantskog albuma sa svojim najbližim suradnicama Ines Prajo i Arijanom Kunštek. Dobitnica je mnogobrojnih glazbenih nagrada među kojima izdvajemo Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine. Ovo je njezina prva suradnja s Nenom Belanom te s Igorom Geržinom koji se svojim saksofonom sjajno uklopio u novi aranžman legendarnog evergreena.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.