Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Vozačka

foto/video A JOJ, JOJ Koktelsi u problemima: Privedeni zbog kolektivnog prekršaja

A joj, joj
A joj, joj
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2018. u 13:25 2018-12-11T13:25:36+01:00

"A joj, joj" stih koji se u obliku mantre ponavlja kroz cijelu pjesmu najbolje opisuje osjećaje osobe kad ugleda policajca na cesti u ranim jutarnjim satima

RIJEKA Kvarnerska glazbeno-scenska atrakcija, grupa Koktelsi nakon ljetne turneje i odrađenih pedeset koncerata diljem lijepe naše, Slovenije i Italije, predstavljaju novi singl „Vozačka“ koji najbolje opisuje situaciju u kojoj se nađu oni koji ostanu bez vozačke dozvole, u ovo slavljeničko doba godine.

Pjesma govori o vječnoj temi vožnje u alkoholiziranom stanju, povratku iz izlaska i gubitku vozačke dozvole. "A joj, joj" stih koji se u obliku mantre ponavlja kroz cijelu pjesmu najbolje opisuje osjećaje osobe kad ugleda policajca na cesti u ranim jutarnjim satima.

1

Tko griješi taj mora biti spreman i platiti dug društvu, zato se dio radnje spota događa u zatvorskom kamenolomu, u kojem Koktelsi robijaju zbog previše konzumiranja alkohola i razmišljaju o kobnoj noći u kojoj su ostali bez dozvola. Je li moglo drugačije, jest! Ali ovako je zabavniji spot koji je sniman u starom pomorskom kamenolomu u Štinjanu i u centru Pule.

Spot su osmislili i režirali Koktelsi, a kameru i montažu potpisuje Marin Gregurev.

Osim Koktelsa u glavnoj ulozi policajca odlično se snašao Nikola Pavlaković, službeni fotograf grupe.

Na kraju, Koktelsi vam poručuju ako nemate viška kuna za kazne, ne pijte dok vozite, pozovite taxi.

2

4

5

6

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.