Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Obožavatelji ne opraštaju

ZVIJEZDA U KUĆNOM IZDANJU Kritike na račun mog izgleda su me pogodile

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 12. listopad 2018. u 19:28 2018-10-12T19:28:00+02:00

Nakon što je njena nećakinja Emma objavila zajedničku fotografiju nanizali su se negativni komentari na društevnim mrežama na račun izgleda 50-godišnje zvijezde, što ju je, kako je priznala, strašno pogodilo

Nama koji je nakon 28 godina još uvijek vidimo kao 'Zgodnu ženu' najnovije kritike zvuče kao bogohulje. No ima ih koji su vrlo oštro kritizirali, kako to biva na društvenim mrežama, glumicu Juliju Roberts, nazvavši je praktički ružnom i starom.

Kritike je izazvala fotografija snimljena u kućnoj atmosferi koju je ovog ljeta na društvenim mrežama objavila njena nećakinja Emma Roberts, također glumica.

Emma je znatno manje poznata od Julije, ali mnogo popularnija od nje na Instagramu. Na toj mreži naime Emma broji 12,4 milijuna sljedbenika, dok ih Julia Roberts ima 2,1 milijun. 

Julia i Emma snimljene su dok igraju karte, bez šminke, jedna u širokoj košulji s naočalama za vid, druga u majici kratkih rukava.

Nije to bio nimalo glamurozni prikaz dviju glumica, ali je zato bio vrlo autentičan. Ipak, mnogi obožavatelji nisu to dobro prihvatili te su se upustili u kritiziranje glumice koja 28. listopada navršava 51 godinu. 

Pred nekoliko dana Julia je gostovala u emisiji koju vodi Oprah te se s gorčinom prisjetila tih kritika s interneta. Priznala je da su je ružne riječi na njen račun pogodile, iako se smatra odlučnom i snažnom ženom. 

'Osjetila sam se pogođenom. Broj ljudi koji se osjetio pozvanim da komentira moj izgled, svi oni koji su napisali da sam 'ružno ostarila', kako 'podsjećam na muškarca', šokirali su me. Imam 50 godina i znam tko sam, no još uvijek takve kritike mogu povrijediti moje osjećaje ', rekla je Julia Roberts u emisiji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.