Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Stormtrooperi

Otkrivena tajna: Prinčevi William i Harry glume u "Posljednjem Jediju"

REUTERS
REUTERS
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2017. u 9:53 2017-12-13T09:53:59+01:00

S obzirom na to da su bili kostimirani u vojnike Imperija prinčevi nisu prepoznatljivi. Uloge su snimili tijekom posjeta filmskome setu u studijima Pinewood blizu Londona 2016. godine

Britanski prinčevi William i Harry odigrali su male cameo uloge kao Stormtrooperi u osmome nastavku sage o »Ratovima zvijezda«, »Posljednjem Jediju«, objavljeno je u utorak kada su obojica prisustvovala europskoj premijeri u londonskome Royal Albert Hallu.

S obzirom na to da su bili kostimirani u vojnike Imperija prinčevi nisu prepoznatljivi. Uloge su snimili tijekom posjeta filmskome setu u studijima Pinewood blizu Londona 2016. godine. Tada su se pojavili u kratkoj sceni s glumcem Johnom Boyegom.

Finn, lik koji utjelovljuje Boyega, u sceni pokraj lifta ima nekoliko zaštitnika, među kojima su William i Harry. Novinarima je svojedobno ispripovijedao da su prinčevi na snimanju bili vrlo zabavni te da nije vjerovao svojim očima kad ih je ugledao kostimirane u Stormtrupere.

Harry i William na premijeru su stigli bez svojih boljih polovica, Meghan Markle i Kate, vojvotkinje od Cambridgea.

Na crvenom je tepihu prinčeve dočekao i 'pozdravio' maleni robot, droid BB-8, nakon čega su se pozdravili s redateljem filma Rianom Johnsonom i članovima glumačke ekipe, među kojima su bili Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega i Adam Driver.

Nedostajala je jedna od važnijih članica glumačke ekipe, Carrie Fisher, koja je je utjelovila princezu Leiju, a nakon završetka snimanja filma iznenada je preminula od srčanog udara.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.