Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Noć vještica

Novi horor hit na Netflixu: Eli će vam zalediti krv u žilama

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. listopad 2019. u 7:10 2019-10-24T07:10:31+02:00

U komentarima na YouTubeu javili su se mnogi obožavtelji hororaca koji smatraju da je ovo jedan od najboljih filmova tog žanra u posljednje vrijeme

Već tradicionalno uoči Noći vještica, u kina i na „streaming“ servise dolaze novi horor filmovi kako bi taj američki događaj prošao u tematskom tonu. Za sve hororljupce Netflix je objavio film za kojega su najavili kako je drugačiji od svih prijašnjih, a sudeći prema prvim reakcijama, film Eli uplašit će i one najhrabrije, prenosi VT.

Eli je režirao Ciaran Foy, a glavna glumica je Sadie Sink, mnogima već poznata iz serije Stranger Things, dok je tu i Charlie Shotwell koji je utjelovio dječaka koji ne smije imati nikakav kontakt s vanjskim svijetom zbog ekstremnih alergija.

Frustriran zbog takvog života, dječak odlazi na eksperimentalno liječenje koje mu pomaže kod problema s alergijom, ali zato on počinje imati strašne halucinacije i osjećaj da ga netko proganja. U radnju su onda ubačene i zagonetne spletke, a dječak na kraju u cijeloj toj priča ne zna kome može vjerovati.

U komentarima na YouTubeu javili su se mnogi obožavtelji hororaca koji smatraju da je ovo jedan od najboljih filmova tog žanra u posljednje vrijeme. Da vam ne bi pokvarili užitak gledanja, trk na Netflix i započnite „Halloween“ razdoblje uz tematski prikladan film. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.