Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Moderna era

Nova verzija: Kristen Stewart u remakeu filmskog hita "Charliejevi anđeli"

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 2. kolovoz 2018. u 12:05 2018-08-02T12:05:26+02:00

U novom filmu druge dvije »anđelice« utjelovit će mlade engleske glumice Naomi Scott i Ella Balinska, a još nije poznato koja će glumiti koji lik

LOS ANGELES Zvijezda filmskog serijala »Sumrak saga«, američka glumica, Kristen Stewart dobila je jednu od glavnih uloga u remakeu »Charliejevih anđela«, popularne serije iz '70-ih i dvaju kasnijih kinohitova s Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz u glavnim ulogama.

U novom filmu druge dvije »anđelice« utjelovit će mlade engleske glumice Naomi Scott i Ella Balinska, a još nije poznato koja će glumiti koji lik. Za režiju filma pobrinut će se glumica i redateljica Elizabeth Banks koja će i sama glumiti u filmu, a imat će i ulogu koscenaristice.

Zanimljivo je da će Banks imati ulogu Bosleyja, vjernog pomoćnika »anđelica« kojeg je inače tumačio muškarac. Prema njezinim riječima, nova će verzija »Charliejevih anđela« predstavljati novo poglavlje u priči o popularnoj seriji i filmu koji je slavio sposobne i samosvjesne žene.

–  Ovaj film slavi nasljeđe Charlesa Townsenda i njegove agencije, istovremeno predstavljajući novu eru modernih i globalnih »anđelica«. Jako sam uzbuđena zbog toga što ću raditi s Kristen, Naomi i Ellom i što ćemo obožavateljima širom svijeta donijeti novo čitanje »Charliejevih anđela«, rekla je Banks.

Moderna verzija »Charliejevih anđela« u kina stiže u rujnu sljedeće godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.