Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
MEN IN BLACK

Izašao je trailer za reboot popularnog Men In Black - božanstveni Thor se opet uhvatio čekića

Izvor: Wikimedia
Izvor: Wikimedia
Objavljeno: 23. prosinac 2018. u 8:17 2018-12-23T08:17:49+01:00

Prvi službeni trailer za reboot filma Man in Black prikazuje Liama Hemswortha i Tessu Thompson u zajedničkoj borbi protiv vanzemaljaca.

U originalnom filmu, glavni duo utjelovili su Will Smith i Tommy Lee Jones, a u ovom će glavnu ulogu preuzeti Liam Neeson i Emma Thompson.

Prvi službeni trailer najavljuje dobru akciju i humor, a može se vidjet i zanimljivo uskršnje jaje. Naime, u najavi, Liam Hemsworth uzima minijaturni čekić i gađa vanzemaljce, čime se aludira na njegovu najpoznatiju ulogu Thora u Marvelovim filmovima. 

Daily Telegraph je povodom izlaska trailera objavio zanimljivosti koje vjerojatno niste znali, a vežu se uz originalne filmove.

Will Smith je umalo ostao bez uloge

Možete li zamisliti ikoga drugoga u ovom filmu osim Smitha? Vjerojatno teško. Malo tko zna da je prvu ponudu za Smithovu ulogu dobio David Schwimmer. Popularni Ross iz serije Friends, otbio je ulogu iz razloga što je u to vrijeme režirao „Since You`ve Been Gone“ te je smatrao da se nalazi u sukobu interesa,

Tommy Lee Jones i njegove loše navike

Jones je utjelovio lika u filmu koji je vječito namršten. No, u stvarnosti je glumac daleko od mrguda. Na setu su imali poteškoća sa snimanjem jer je Jones sam oponašao zvučne efekte. Najčešće je davao zvučne efekte pištoljima, kojima se zvuk pucnja dodaje tek nakon snimanja scene. Mnogo se puta tijekom snimanja dogodilo da Jones u trenutku svoje scene imitira zvuk ispaljenog metka, na što bi se Will Smith počeo histerično smijati.

Zahtjevi princeze na snimanju

Najzahtjevniji glumac na setu, nije bio Jones niti Smith. Glavna diva na setu bio je mopsić Mushu. On je naime  navikao na život zvijezde, te je uvijek putovao prvom klasom zajedno sa svojim trenerom. Vlasnica Cherly za National Enquirer je izjavila da je nerazdvojan od trenerice, te da je jeo odreske i piletinu i pio jedino flaširanu vodu na putu.

U službi zaštite žohara

Ako se sjećate scena sa žoharima i kontejnerima iz filma, onda trebate znati da su žohari bili pravi. American Humane Association je bila za vrijeme snimanja prisutna na setu pazeći da niti jedan žohar ne bude ozlijeđen na setu. Na svojim internetskim stranicama, prenosi Daily Telegraph, čak su i napisali da „kada gospodin Jay udari kontejner i otkrije žohare, unutra su bila spremna dva trenera koja su puštala žohare iz tube. Za mjeru sigurnosti, stavljen je i pleksiglas oko kontejnera. Žohari koji su Jayu bili na rukavu, tamo su pažljivo stavljeni od strane trenera, a za prikaz smrskanih žohara, korišten je senf.“

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.