Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. rujna 2019.
11. sezona

Istina je tamo negdje: Veliki povratak kultne serije "X-Files"

Istina je tamo negdje: Veliki povratak kultne serije "X-Files"
Istina je tamo negdje: Veliki povratak kultne serije "X-Files"
Autor:
Objavljeno: 5. siječanj 2018. u 22:26 2018-01-05T22:26:00+01:00

Osim glavnih glumaca - Gillian Anderson i Davida Duchovnyja, u novim epizodama serije "Dosjei X" ponovo će se pojaviti i Mitch Peleggi, kao pomoćnik direktora FBI-a Walter Skinner

O popularnosti jedne od najuspešnijih televizijskih serija svih vremena, "Dosjei X" ili "X-Files", ne treba previše govoriti.

Od svoje američke premijere 1993. pa sve do danas, "Dosjei X" dostigao je status kultne serije koju je još od njenih početaka pratilo milijun obožavatelja širom svijeta.

Od priopćenja o emitiranju novih epizoda, obožavatelji širom svijeta diskutiraju o mogućim raspletima šokantne završnice prethodne sezone.

Iako se činilo da će gledatelji konačno dočekati ponovni sastanak Muldera, Skully i njihovog sina Williama, posljednja epizoda iznenadila je sve, piše B92.

Osim glavnih glumaca - Gillian Anderson i Davida Duchovnyja, u novim epizodama serije "Dosjei X" ponovo će se pojaviti i Mitch Peleggi, kao pomoćnik direktora FBI-a Walter Skinner.

Osim njih, epizodne uloge tumačit će i zvijezde poput Annabeth Gish, Robbieja Amella, Lauren Ambrose, Karin Konoval, Barbare Hershey, Haleya Joela Osmenta i Williama B. Davisa, kojeg ćemo ponovo vidjeti u ulozi misterioznog "muškarca s cigaretom".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.