Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
24. siječnja 2020.
Slavni glumac

DiCaprio u novom Tarantinovu filmu o Charlesu Mansonu i Sharon Tate

Leonardo DiCaprio / Foto: REUTERS
Leonardo DiCaprio / Foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 16. siječanj 2018. u 10:12 2018-01-16T10:12:04+01:00

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumit će u novome filmu Quentina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubojstvima članova vođe komune »Family« Charlesa Mansona, no neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline.

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu »The Revenant«. Ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali 2012. na filmu »Django Unchained«.

DiCaprio će u novome filmu glumiti jednoga ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma »Vuk s Wall Streeta» Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutačno se vode pregovori o tomu hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Po pisanju Varietyja Tarantino je i slavnome Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam redatelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.