Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 3
Sutra: 17° 17° 3
14. listopada 2019.
Posjet slavnog nogometaša

Christiano Ronaldo uživao u specijalitetima dubrovačkog restorana Takenoko

Foto Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto Grgo Jelavic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 23. travanj 2019. u 11:28 2019-04-23T11:28:00+02:00

U Takenoko Dubrovnik Ronaldo je stigao jučer navečer, u društvu djevojke Georgine i nekolicine bliskih prijatelja

 

Jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice, Christiano Ronaldo, uskrsne blagdane provodi u Dubrovniku, gdje je stigao proteklog petka u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

Slavni nogometaš već nekoliko dana odmara u gradu pod Srđem, u kojem uživa u njegovim brojnim atraktivnim lokacijama te istražuje gastronomska odredišta, među kojima je i dubrovačka inačica najstarijeg hrvatskog japanskog restorana Takenoko.

 

U Takenoko Dubrovnik Ronaldo je stigao jučer navečer, u društvu djevojke Georgine i nekolicine bliskih prijatelja, u kojem su uživali u brojnim japanskim specijalitetima restorana, kao što su selekcija vrhunskog sushija i sashimija te najkvalitetnija japanska Kobe govedina.

Pored gastro delicija, poznati je nogometaš zasigurno uživao i samom okruženju restorana. Naime, ljetna verzija restorana Takenoko, smjestila se tako na najljepšoj dubrovačkoj lokaciji, na samom ulazu u Grad, prelijepoj prostranoj terasi čiji pogled naprosto oduzima dah, a s koje se pruža fantastičan pogled na cijelu luku, zidine te otočić Lokrum, dok je interijer samog restorana uređen minimalistički, elegantno i moderno. Slijedeći filozofiju zagrebačkog Takenoka, njegova „morska“ verzija također polaže iznimnu pažnju i brigu na izbor namirnica, njihovu kvalitetu, svježinu, pripremu i serviranje.

 

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena oduševljen je Dubrovnikom, a posebice jelima koje su za njega i njegovo društvo pripremili kuhari iz restorana Takenoko Dubrovnik. Vjerujemo kako će se kući vratiti s brojnim lijepim uspomenama, kako na Dubrovnik, tako i na Takenoko Dubrovnik.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.