Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Skandalozna izjava

Barbra Streisand sablaznila javnost: ˝Žrtve Michaela Jacksona zlostavljanje nije ubilo˝

Izvor: Reuters
Izvor: Reuters
Autor:
Objavljeno: 24. ožujak 2019. u 14:46 2019-03-24T14:46:53+01:00

Američka pjevačica Barbra Streisand sablaznila je javnost zbog komentara o dvojici muškaraca koji su u dokumentarcu "Leaving Neverland" optužili Michaela Jacksona za seksualno zlostavljanje.

Streisand je navela kako vjeruje Wadeu Robsonu i Jamesu Safechucku, ali je istaknula ˝da su oni zapravo bili presretni i uzbuđeni što imaju priliku biti na imanju Michaela Jacksona˝.

"Možemo reći da su bili zlostavljani, ali ta djeca su tada bila presretna što su tamo. Robson i Safechuck danas su oženjeni i imaju svoju djecu, tako da ih to nije ubilo", rekla je Streisand.

"Njegove seksualne potrebe bile su njegove seksualne potrebe. Krivicu treba tražiti kod roditelja žrtava, jer su dopustili svojoj djeci da spavaju kod njega", dodala je.

"Nije ih ubilo?? Barbra Streisand, jesi li zaista to rekla?", reagirao je Dan Reed, redatelj dokumentarnog filma "Leaving Neverland" na Twitteru. Izjave Barbre Streisand pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, a ubrzo je otkazana suradnja s Gaia Projectom o položaju žena u društvu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze