Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Predstavljen potpuno novi tportal.hr

Vrhunska digitalna tehnologija uz personalizirani sadržaj

Potpuno novi tportal.hr
Potpuno novi tportal.hr
Autor:
Objavljeno: 8. ožujak 2017. u 12:29 2017-03-08T12:29:00+01:00

Nakon više od godinu dana intenzivnog rada, lansiran je novi, redizajnirani tportal.hr. Jedan od najposjećenijih hrvatskih news portala, osim kompletnog redizajna, donosi vrhunsko korisničko iskustvo. Projekt redizajna tportala realiziran je u suradnji Hrvatskog Telekoma i tvrtke Trikoder uz veliku potporu novinara i urednika

"Tportal se nalazi među deset vodećih hrvatskih news portala s više od 1,14 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno. Naša pozicija na tržištu posve je specifična: 'monolitni' smo i za razliku od naše konkurencije ne naslanjamo se na novine ili televiziju“, izjavila je Danijela Jozić, glavna urednica portala i nadodala, „u odabiru novog izgleda rukovodili smo se aktualnim svjetskim standardima u digitalnoj tehnologiji, željeli smo postići što bolju preglednost i funkcionalnost. Naravno, uz fokus na provjeren, ozbiljan i analitički pristup u kreiranju sadržaja.“

Tportal.hr ovim redizajnom maksimalno unaprjeđuje korisničko iskustvo i postavlja nove standarde u digitalnom izdavaštvu. Personalizacija sadržaja jedna je od ključnih prednosti, no tu su i dodatni benefiti - omogućen je prikaz sadržaja na svim ekranima, olakšano je komentiranje, ali i dijeljenje sadržaja putem Vibera i Whatsappa. Dostupni su i novi „featuri“ vezani uz unos i predstavljanje sadržaja, kao i novi oglašivački formati koji bitno utječu na strategiju poslovanja i transformaciju poslovnog modela tportala.

Povodom redizajna tportal.hr nagrađuje

S početkom tjedna krenula je nagradna igra u kojoj svi imaju priliku osvojiti petodnevno putovanje za dvoje u London, wellness vikend u Dubrovniku i mnoštvo vrijednih Lenovo gadgeta. Sve što je potrebno jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji, stoga ne gubite vrijeme!

Jedinstvenost tportala kao relevantnog i ozbiljnog medija potvrđuju vjerni čitatelji, brojni kolumnisti i blogeri te redovne medijske analize i istraživanja tržišta koja dokazuju kontinuiranu prisutnost i citiranost tportala u drugim medijima.

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.