Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. siječnja 2020.
Nikad nije kasno

Vratite mladost za samo tri mjeseca

Foto iStock
Foto iStock
Autor:
Objavljeno: 13. studeni 2018. u 14:27 2018-11-13T14:27:00+01:00

Nova patentirana višesmjerna motorizirana platforma HUBER 360, za integriranu procjenu stanja  prilagođena je svim vrstama pacijenata, bez obzira na životnu dob. Neuro­ rehabilitacija gornjih i donjih ekstremiteta, kao i kralježnice za primarni cilj ima oporavak izgubljene motorike

Načela današnje neurorehabilitacije počivaju na stavovima da se moždane stanice i njihove veze, kao i receptori u zglobovima, mijenjaju tijekom cijelog života, a stimulirane su funkcijom, što znači da za neurorehabilitaciju nije nikada kasno.

Kombinirajući naprednu tehnološku i robotsku terapiju, postižemo najbolje moguće rezultate. Nova patentirana višesmjerna motorizirana platforma HUBER 360, za integriranu procjenu stanja  prilagođena je svim vrstama pacijenata, bez obzira na životnu dob. Neuro­ rehabilitacija gornjih i donjih ekstremiteta, kao i kralježnice za primarni cilj ima oporavak izgubljene motorike.

HUBER 360, neizostavna je terapijska metoda u Poliklinici Terme na Trsatu, zbog njegovog jedinstvenog djelovanja na cijeli niz različitih fizijatrijskih, neuroloških i ortopedskih stanja.

Cjelovit pristup vraćanju pokretljivosti

Za neurorehabilitaciju pomoću uređaja HUBER 360 možemo reći da je siguran, motivirajući, personaliziran način u službi neuroplastičnosti mozga i kontrole pokretljivosti i stabilnosti tijela i zglobova.

Ortopedske i fizijatrijske indikacije za Huber 360 su: uganuća, stanja nakon prijeloma, ruptura prednje ukrižene sveze, stanje po operaciji endoproteza kuka i koljena, nakon traumatskih, bolnih stanja kralježnice; diskus hernija, išijas, skolioza.

Terme Selce, Poliklinika Terme, Terme Rijeka, HUBER 360,

Neurološke indikacije: moždani udar, stanja nakon ozljeda i operativnih zahvata na mozgu, leđnoj moždini i kralježnici, perifernim živcima te kod niza ostalih neuroloških bolesti kao što su multipla skleroza, Parkinsonova bolest, cerebralna paraliza.

Korist starijima, zdravima, sportašima

HUBER koriste osobe u procesu rehabilitacije, sportaši, zdrave osobe zbog prevencije, starije osobe zbog prevencije pada, osteoporoze i s kardiovaskularnim problemima te osobe s povećanom tjelesnom težinom.

Prije početka programa u samo 15 minuta procjenjuje se funkcionalni status pacijenta kroz testiranja stabilnosti, snage, koordinacije i rizika od pada. Neurorehabilitacija je podijeljena na četiri osnovna cilja: fleksibilnost  i mobilnost, dinamičko snaženje, držanje tijela i ravnoteža te stabilnost. HUBER u rekordnom vremenu unaprjeđuje funkcionalno stanje.

HUBER u prva 3 mjeseca jača duboke mišiće kralježnice, poboljšava objektivizaciju položaja tijela. Dinamičke su vježbe navođene kompjutorski, pod nadzorom fizioterapeuta te prilagođene tjelesnom stanju pacijenata.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.