Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
TVRTKA VIKING u studenom počela gradnju nove zgrade na granici Martinkovca i Srdoča

“Vista Mare”, nekretnina koja će nadmašiti sva očekivanja kupaca

“Vista Mare”,  nekretnina koja će nadmašiti sva očekivanja kupaca
“Vista Mare”, nekretnina koja će nadmašiti sva očekivanja kupaca
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2018. u 12:41 2018-03-23T12:41:00+01:00

U ponudi su jednosobni stanovi s dnevnim boravkom, dvosobni stanovi s dnevnim boravkom i trosobni stanovi s dnevnim boravkom, dok se na vrhu nalaze tri penthousea

Tvrtka VIKING d.o.o. za poslovanje i promet nekretninama, osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Rijeci i specijalizirana je za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova i zemljišta. Iza sebe ima tri uspješna projekta - „Sveučilišna avenija“, „Vrata Kvarnera“ i „Kantrida“, a u studenom prošle godine započeli su gradnju četvrtog po redu projekta službenog naziva „Vista Mare“. Projekt je pozicioniran na granici Martinkovca i Srdoča (prema Detaljnom planu uređenja to je područje Martinkovca).

Radi se o zgradi katnosti suteren + prizemlje + 4 kata + mansarda s ukupno 36 stanova raspoređenih na dva ulaza, svi stanovi biti će energetskog razreda A. U ponudi su jednosobni stanovi s dnevnim boravkom, dvosobni stanovi s dnevnim boravkom i trosobni stanovi s dnevnim boravkom, dok se na vrhu nalaze tri penthousea (trosobni + dnevni boravak) koje karakteriziraju zeleni vrtovi na terasama.

Zgrada je koncipirana tako da će budućim stanarima 36 stanova biti osigurana maksimalna moguća privatnost budući je 36 stanova raspoređeno na dva ulaza. Tako se u jednom ulazu nalaze trosobni + dnevni boravak i jednosobni + dnevni boravak, ukupno 16 stanova, odnosno maksimalno tri stana po etaži, dok su u drugom ulazu dvosobni + dnevni boravak i trosobni + dnevni boravak i to ukupno 20 stanova, to jest maksimalno četiri stana po etaži. Za dodatni komfor osigurana su dva lifta koja stanare vode iz suterenske etaže (mještena garaža i ostave) do svake pojedine etaže. Svaki stan ima, naravno, osigurano parkirno mjesto (dijelom u garaži, dijelom u okućnici) te spremište/ostavu.

Valja istaknuti kako je zgrada projektirana na način da se svakom stanu osigura pogled na more te pored toga prizemni stanovi imaju i okućnice/zelene vrtove koji im pripadaju u vlasništvo. Na samoj građevnoj parceli je zeleni dio koji će biti hortikulturalno uređen.

STAN 36 TAMNI PARKET

Svi stanovi se opremaju visokokvalitetnom PVC stolarijom s aluminijskim roletama na elektropogon, radijatorskim/podnim grijanjem s kondenzacijskim plinskim bojlerom na gradski plin), stanovi su klimatizirani te se opremaju prvoklasnom keramikom, parketima, sanitarnom opremom.

Što se tiče prednosti valja navesti da se svi važni sadržaji nalaze u blizini (pošta, trgovine, škola, igrališta...) te da je „Vista Mare“ odlično prometno povezana kako s centrom Rijeke (gradska autobusna linija u neposrednoj blizini), tako i s inozemstvom te unutrašnjosti Hrvatske (ulaz na zaobilaznicu je blizu).

Valja istaknuti kako projekt prati Zagrebačka banka d.d. što znači da je tijekom cijele gradnje osigurana i zatvorena financijska konstrukcija.

Za sada je prodano oko 30 posto stanova u ranoj fazi, a rok za useljenje je početkom 2019. godine.

Zgradu je projektirao riječki arhitekt Miroslav Gudelj iz AREA ARHITEKTURE d.o.o., a tvrtka VIKING d.o.o. još usko surađuje s CONNI PROJEKT d.o.o.  Izvođač je riječka tvrtka NOVOTEHNA d.d.

EKSTERIJER - PREDNJA STRANA

Uspješni projekti

Tvrtka VIKING d.o.o. do sada je je realizirala:

Projekt „Sveučilišna avenija“ na Trsatu – 14 stanova, početak 2012./završetak 2013. - SVE PRODANO;

Projekt „Vrata Kvarnera“ u Marčeljevoj Dragi – 22 stana, početak 2013./završetak 2014. - SVE PRODANO;

Projekt „Kantrida“ na Kantridi preko puta Dječje bolnice Kantrida – 20 stanova, početak 2016./završetak 2017. – OSTAO JOŠ SAMO 1 STAN!

Cilj tvrtke VIKING d.o.o. je održati način gradnje po kojoj su trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe njihovih klijenata – nadmašiti njihova očekivanja. Svakom projektu pristupa se s iznimnom pažnjom, a svakom klijentu s maksimalnom odgovornošću.

Ono po čemu se VIKING ističe je stručno znanje i iskustvo, ekskluzivne i mirne lokacije, zatvorena financijska konstrukcija, gradnja niskoenergetskih stanova, mogućnost individualnog planiranja, estetika, funkcionalnost i vrhunski materijali.

Više informacija kod voditelja projekta Viking d.o.o.-a Davida Damiša na info@vikinginvest.hr ili 095/2704-982.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.