Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 2
Sutra: 21° 21° 2
16. listopada 2019.

Velik interes kupaca za aplikacijom Tower Center Rijeka

Velik interes kupaca za aplikacijom Tower Center Rijeka
Velik interes kupaca za aplikacijom Tower Center Rijeka
Autor:
Objavljeno: 27. listopad 2018. u 13:18 2018-10-27T13:18:53+02:00

Aplikacija, koja se može preuzeti sa servisa iStore i Google Play kupcima omogućuje sudjelovanje u programu vjernosti, ali i drugim pogodnostima Tower Centra Rijeka, kao i nagradnim igrama koje će se organizirati posebno za korisnike aplikacije

Aplikacija Tower Center Rijeka, kojom je najveći riječki trgovački centar unio digitalnu revoluciju u iskustvo „shoppinga“, već je naišla na velik interes posjetitelja i kupaca. U prvih tjedan dana, aplikacija je sa servisa iStore i Google Play preuzeta više od 1.500 puta, a mnogi od njih već su u trgovinama Tower Centra Rijeka iskoristili pogodnosti koje im aplikacija nudi.

Naime, značajan dio aplikacije odnosi se na „loyalty“ program, pri čemu mobitel zamijenjuje plastične Golden Tower kartice i omogućuje kupcima skupljanje nagradnih bodova i njihovo korištenje u trgovinama uključenima u program vjernosti.

- Aplikacija se može jednostavno povezati s postojećim računima korisnika loyalty programa, koji mogu nastaviti skupljati bodove tako da prilikom kupnje očitaju QR kod iz aplikacije. Jednako tako, skupljeni bodovi iz aplikacije mogu se na info-pultu zamijeniti za kupone kojima kupci mogu ostvariti popuste pri kupnji, objasnio je Edi Budimilić iz tvrtke Exevio koja je za Tower Center Rijeka izradila mobilnu aplikaciju, dodavši kako u svakom trenutku članovi programa vjernosti mogu u aplikaciji provjeriti svoje stanje bodova.

Uz program vjernosti, aplikacija Tower Center Rijeka sadrži popis svih trgovina, kao i usluga koje Tower Center nudi, poput e-punionice za automobile, besplatnog bežičnog interneta ili punjača za mobitele. Osim toga, uz pregršt informacija o događanjima u centru i popustima i akcijama u trgovinama, ljubitelje mode i „shoppinga“ svakako će zanimati i Tower Lifestyle Magazin čijim se zanimljivim tekstovima može pristupiti izravno iz aplikacije.

app

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.