Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.

Turist Plus polica iznajmljivačima i gostima omogućuje sigurnost

Turist Plus polica iznajmljivačima i gostima omogućuje sigurnost
Turist Plus polica iznajmljivačima i gostima omogućuje sigurnost
Objavljeno: 5. veljača 2018. u 14:37 2018-02-05T14:37:00+01:00

Više od 70 tisuća privatnih iznajmljivača prošle je godine turistima iznajmilo više od pola milijuna kreveta ili svaki drugi turistički ležaj na tržištu.

Apartman ili kuća koju iznajmljujete više su od četiri zida i predstavljaju sredstvo za rad i zalog za budućnost, bez obzira na to jeste li svoju nekretninu naslijedili ili kupili kreditom. Upravo je zbog toga vrlo važno kvalitetno osigurati imovinu, jer su prirodne katastrofe uzrokovane vremenskim uvjetima u Dalmaciji i Istri, poput prošlogodišnjih požara i poplava, sve učestalije. Svjesni te potrebe, ali i onih svakodnevnih briga s kojima se iznajmljivači susreću, poput nepažnje gostiju koji oštete uređeni interijer, ili izljeva vode iz cijevi, u Croatia osiguranju kreirali su policu osiguranja apartmana i kuća za iznajmljivanje Turist Plus. Namijenjena je svima koji žele poslovati sigurnije i s manje stresa, a koja uz klasično osiguranje imovine i uobičajena pokrića, uključuje i dodatne benefite namijenjene zaštiti samih iznajmljivača: osiguranje stvari vlasnika apartmana, osiguranje iznajmljivača od odgovornosti prema gostima, osiguranje od šteta koje učini gost, te osiguranje iznajmljivača prema trećim osobama.

Turist Plus pokriva i mnogobrojne rizike poput požara, poplave i bujice, udara groma i eksplozije, pada i udara letjelice, oluje, tuče, klizanja tla i odrona, izlijevanja vode iz cijevi, loma stakla na prozorima i vratima, te provalnih krađa, razbojstava i drugih opasnosti, Osim što vlasnik ima pravo na naknadu štete na stvarima, Turist Plus pokriva i štetu na stvarima gostiju. Uz uplate od 15 kuna mjesečno za apartman od 35 kvadrata, ulažete u svoju sigurnost i mir, te zadovoljstvo vaših gostiju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.