Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.

Svjetski vrh dizajna kupaonica i namještaja

Svjetski vrh dizajna kupaonica i namještaja
Svjetski vrh dizajna kupaonica i namještaja
Autor:
Objavljeno: 29. ožujak 2018. u 15:36 2018-03-29T15:36:53+02:00

Otkrijte inovativna dizajnerska rješenja za opremanje doma i poslovnih prostorakoja nudi Boutique de céramique na zagrebačkom Jankomiru

Sve najbolje s bolonjskog sajma, najpoznatijeg međunarodnog događanja na kojem se svake godine predstavljajusvjetskih noviteti u ponudi keramičkih pločica i kupaonskog namještaja, odnedavno nudi zagrebački salon Vodotehnika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Novouređeni i ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi Boutiquede céramique,osvježenjeje svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom te onima koji u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj korištenjem mini bazena i opuštajućih sauna. Na više od 700 kvadratamožete uživati u premijerama novih kolekcija koje su u, donedavno samozatajnoj Vodotehnici, dugo i pomno pripremali. Među njima,prava su atrakcija nove kolekcije keramičkih pločica vrhunskogtalijanskog dizajna i izrade, akoje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta.

Vodotehnika, kupaonska keramicka zidna plocica Metrochic_Bathroom 2_Dark_Metropaper.jpg

Od brojnih dizajnerskih brandova ističe se talijanski Sant'Agostino, koji zahvaljujući tradiciji dugoj 50 godina i dalje ostavlja snažan pečat na globalnoj sceni. Cijeli proizvodni sistem ove iznimne tvrtke orijentiran je prema najvišim standardima, a dokaz tome su brojne nagrade kojima se poduzeće ponosipoputEcolabelaza povećanje svijesti o ekološkoj proizvodnji.

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmetapretvoriti će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

Nit vodilja Vodotehnike je ponuditi kupcima idejna rješenja u segmentima tuš kabina i kada, mješalica, galanterije i sanitarija, dok ipak najveći naglasak stavlja upravo na keramiku neprikosnovene trajnosti koja kod određenih proizvođača izgledom može imitirati i druge materijale- prirodne poput drveta ili one koje reljefima na površinama odaju dojam tekstila.

Stoga, odvažite se i stvorite impresivan interijer te posjetite ovu novouređenu oazu keramike i kupaonske opreme koja će svojom vizualnom atraktivnošću zadovoljiti i najzahtjevniji ukus svih onih u potrazi za novim inspiracijama pri uređenju prostora. Jer, salon Vodotehnika zasigurno će ubrzo postati nepogrešiv izbor mnogih prilikom uređenja privatnih i poslovnih prostora.

Vodotehnika, gres retificirana plocica FINEART PEARL 9090_ FINEART PATCHWORK 2020_detail

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi  Kovinska 3, Zagreb:radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija potražite na adresi:http://www.salon-vodotehnika.hr/

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

Iz kategorije: Promo sadržaji

Pogledaj sve