Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.

Riječani i Kaufland još jednom pokazuju što je pravi duh Božića

Riječani i Kaufland još jednom pokazuju što je pravi duh Božića
Riječani i Kaufland još jednom pokazuju što je pravi duh Božića
Objavljeno: 20. prosinac 2018. u 16:10 2018-12-20T16:10:00+01:00

Kupci odlučuju, Kaufland donira

Kao što je već najavljeno, u tijeku je još jedna Kauflandova humanitarna akcija „Djela ne riječi, zajednicu usreći“ u sklopu koje će jednoj udruzi ili organizaciji u svakom gradu u kojem postoji trgovina Kauflanda donirati po 5.000 kuna, što je sveukupno 195.000 kn na nacionalnoj razini.

Kaufland-2

Kauflandovi društveno odgovorni projekti su često usmjereni prema lokalnim zajednicama, ovaj put trebamo i vašu pomoć.

Društveno odgovorni projekti Kauflanda već su od prije poznati javnosti, primjerice „Kaufland škola ViP“ u sklopu kojeg ovaj trgovački lanac svakog tjedna javnim osnovnim školama donira svježe voće i povrće ili „Zeleni dan“ tijekom kojega su zaposlenici Kauflanda uredili zasukali rukave i zajedno s djecom uredili školske vrtove.

Ovim novim projektom Kaufland ponovno pomaže lokalnim zajednicama, a detalje nam je pojasnila voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić:

„U naše društveno odgovorne projekte želimo uključiti i naše zaposlenike jer smo u prošlim akcijama vidjeli da ih veseli kada dobiju priliku učiniti nešto dobro. Stoga smo ove godine odlučili provesti projekt koji je poseban za svaku našu poslovnicu, a opet se istovremeno provodi u cijeloj Hrvatskoj. Naši su zaposlenici predložili udruge ili organizacije kojima bi htjeli pomoći. U svakoj poslovnici nudimo 3 udruge na izbor, a kupci će pomoću glasačkog listića na blagajni od 6. do 24. prosinca moći glasovati za svog favorita u svome gradu. Udruge su vrlo različite i pokrivaju zaista širok spektar te ovim putem još jednom pozivamo sve kupce da ostave svoj glas i na taj način pomognu ljudima u potrebi.“

Akcija je u tijeku, a vaš glas učinit će nekoga jako sretnim.

U Kauflandu zasigurno možete pronaći sve što vam treba za blagdane – od proizvoda za pripremu kolača do igračaka za vaše dijete. No, kada kupite sve što vama treba, uzmite glasački listić s blagajne, zaokružite udrugu kojoj želite pomoći, ubacite isti u kutiju na info-pultu i učinite dobro djelo. Vaš glas učinit će nekoga jako sretnim, a i vama će zasigurno donijeti osmijeh na lice.

Kufland-3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.