Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.

Preuzmite 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa na svjetskoj burzi

Preuzmite 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa na svjetskoj burzi
Preuzmite 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa na svjetskoj burzi
Objavljeno: 23. veljača 2017. u 0:01 2017-02-23T00:01:00+01:00

Brend Mercedes i njegova vozila i dalje su glavni generator prihoda kompanije Deimler AG.

Nedavno je objavljeno da je prodaja Mercedesovih vozila tijekom 2016. godine ostvarila rekordno visok profit, uz zapanjujući rast od 22% i dostigla 2,63 milijarde dolara.

Prognoze za naredne godine su također veoma optimistične i kompanija očekuje nove rekorde, bar što se tiče Mercedesa.

Fortrade, svim čitateljima Novog Lista daje 50 eura za trgovanje cijenom dionica Mercedesa/Deimlera (takozvani CFD-i) na svjetskoj burzi.

50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Mercedes-Majbah G650 Landaulet

2

Ustanovljen recept za uspjeh Deimler će i dalje primjenjivati, uz napore da se Mercedesova vozila dodatno unaprijede. Imajući ovo u vidu, nije iznenađenje da će se obnovljeni G-Wagen u 2018. početi prodavati pod imenom Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Ovaj model prvi put će biti predstavljen javnosti na sajmu automobila u Genevi ove godine. Ovaj četvorosjed je nova verzija 39 godina starog G-Wagena i dolazi u dužoj, široj, znatno moćnijoj i luksuznijoj verziji, koja će biti prilagođena i za vožnju izvan ceste. Samo 99 ovih off-road SUV modela će biti proizvedeno. Cijena još uvijek nije objavljena ali ne bi iznenadilo da nadmaši i 500.000 dolara.

50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Mercedes-Majbah S650

3

Deimler je u siječnju ove godine, na Sjevernoameričkoj međunarodnoj izložbi automobila, prikazao najnoviji model kabrioleta, Mercedes-Maybach S650, koji će već ovog proljeća izaći na tržište. Bit će proizvedeno 300 primjeraka ovog modela, od kojih je 75 namjenjeno američkom tržištu. Ovaj model pod haubom ima 6.0L V-12 motor sa 600 konjskih snaga. Cijena će biti oko 300.000 eura.

50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Deimlera

4

Pored toga Deimler se pokazao kao jak konkurent na tržištu i sa financijske strane. Ovomjesečni izvještaj pokazao je da je tokom 2016. godine kompanija ostvarila neto zaradu od čak 8.78 milijardi eura, uz ukupno povećanje prihoda od 3.00% i dostizanje 153.3 milijarde eura. Ipak, pojedina tržišta kao što su Kina i Sjeverna Amerika, ostala su slaba točka za Deimler kako je ovaj izveštaj pokazao smanjenje tražnje na tim tržištima.

50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.