Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Platite danas kavu stihom
Platite danas kavu stihom
Autor:
Objavljeno: 21. ožujak 2018. u 10:47 2018-03-21T10:47:00+01:00

 

Poezija i glazba idu ruku pod ruku!

Povodom pete obljetnice obilježavanja Svjetskog dana poezije i sudjelovanja u projektu «Plati kavu stihom», na više od stotinu JuliusMeinl partner lokacija diljem Hrvatske, moći ćete svoju inspirativnu kavu ili čaj platiti stihom na temu «Bolji dan». Poznati glazbenik JP Cooper će, u čast svim pjesnicima koji danas sudjeluju u pisanju stihova u više od četrdeset zemalja diljem svijeta, skladati novi glazbeni hit «Bolji dan», a možda baš vaš stih budu dio novog hita i ulaznica za JP Cooperov koncert. Ne propustite priliku sudjelovati, počastiti se omiljenim napitkom i napisati stih za glazbeni hit.

 

PayWith A Poem ili «Platite kavu stihom» globalni je projekt JuliusMeinla koji se već petu godinu zaredom održava danas, 21. ožujka na Svjetski dan poezije. Ove godine u petom, jubilarnom projektu sudjeluje više od četrdeset zemalja diljem svijeta dok u Hrvatskoj na više od stotinu partner lokacija, u odabranim JuliusMeinlcaffe barovima, možete valutom stiha platiti šalicu omiljene kave ili čaja.

«Pozivamo sve ljubitelje JuliusMeinl kave ili čaja da danas obilježe Svjetski dan poezije uz šalicu svog omiljenog, inspirativnog napitka. Danas se, po prvi puta od pokretanja projekta, stihovi pišu na određenu temu, a to je «Bolji dan», jer će poznati glazbenik svjetskog glasa JP Cooper upravo na tu temu skladati novi glazbeni hit u čast svim pjesnicima diljem svijeta koji danas sudjeluju u ovom projektu», pozvao je na sudjelovanje predsjednik Uprave JuliusMeinlBonfanti, LuigiSimonetta.

Ne propustite napisati stih za glazbeni hit jer poezija i glazba idu ruku pod ruku. JuliusMeinl partner caffe barove diljem Hrvatske potražite na web stranici www.meinlcoffee.com/hr. Naručite kavu ili čaj. Inspirirajte se i platite kavu stihom na temu «Bolji dan».

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.