Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.

Ovaj poslodavac i dalje daje bonus dobrodošlice svim novim djelatnicima

Vozi za Cammeo
Vozi za Cammeo
Objavljeno: 18. svibanj 2017. u 8:00 2017-05-18T08:00:00+02:00

Još uvijek traje kampanja kojom Cammeo novim zaposlenicima daje bonus dobrodošlice i druge sjajne benefite

„Naša inicijativa da svakom novom zaposleniku damo čak 500 kuna bonusa dobrodošlice, samo zato što se zaposlio, oduševila je Riječane“, prepričava nam Ivan Starčević, direktor Cammea u Rijeci, dojmove nakon što je prošlog vikenda ekskluzivno u Novom listu predstavio novu kampanju „Vozi za Cammeo“ kojom traže 60 novih djelatnika.

Uz plaće koje su najviše u taksi branši, Cammeo svojim djelatnicima od sada nudi fleksibilno radno vrijeme, odnosno mogu sami odabrati kada će raditi, kao i nekoliko modela satnice koju žele raditi. Također, rekao nam je tada Starčević, zaposlenici službeni automobil imaju na raspolaganju 24 sata na dan te ga mogu koristiti i u slobodno vrijeme.

„Prijavili su nam se zaista sjajni ljudi. Kao što sam već rekao, za Cammeo mogu voziti i skladištari, i inženjeri, i dostavljači, i konobari i pravnici. Svatko možete dobiti priliku, a u našoj Taksi akademiji ćemo ga naučiti svim tajnama zanata. I, naravno, i djevojke su dobrodošle u ovo zanimanje“, kaže Starčević i naglašava – „mjesta još uvijek ima! Još uvijek zapošljavamo, tako da svi oni koji se nisu prijavili – dobrodošli su i dalje poslati svoje prijave.“

Svi oni koji bi se htjeli okušati u ovom poslu po uvjetima koje nudi Cammeo, mogu se prijaviti putem posao.cammeo.hr.

A zadovoljni su i Dražen i Ivica, vozači čije smo priče prenijeli u našem subotnjem izdanju. Ivica je radio u građevini, a cijele dane na suncu, u manduri i s lopatom u ruci je zamijenio klimatiziranim automobilom i priznao nam: „Ovo bih mogao raditi do kraja života, na građevinu više ni ne pomislim!“ Dražen je u Cammeo došao s burze, a priznao nam je da mu je na poslu najdraža stvar – manča! I otkad nam je to rekao – prijatelji ga svakodnevno zovu da ih i raspituju se o poslu, iskreno će nam Dražen.

Tajnu zašto toliko ulažu u ljude otkrio nam je Starčević još prošlog tjedna, ali ipak je osjećao potrebu ponoviti se: „Rekao sam vam da ljudi nisu samo ključ našeg uspjeha, već i da bez njih i njihove predanosti naš rad i trud ne bi imali smisla. Zaista to i mislimo, a vjerujem da smo s ovim novim uvjetima to i dokazali.“  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.