Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
21. siječnja 2019.

Optical Express vas vodi u London za Novu Godinu

Optical Express vas vodi u London za Novu Godinu
Optical Express vas vodi u London za Novu Godinu
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2017. u 0:01 2017-12-11T00:01:00+01:00

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express, Djed Božićnjak svake godine dolazi ranije i poklanja vam nevjerojatne božićne pogodnosti. Ove godine je djedica posebno darežljiv pa jednog sretnika vodi na putovanje u London za dvije osobe za  Novu Godinu.

Zamislite početak nove 2018. godine bez dioptrije, u Londonu s dragom osobom!!!  Uz  veeeliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 15.11. do 31.12.2017. godine i prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koju svojim pacijentima darujemo svakog Božića, možete osvojiti četverodnevno putovanje za dvije osobe u London u razdoblju od 29.12.2017. do 01.01.2018.  Novac koji ćete uštedjeti na zahvatu možete iskoristiti za poklone svojim najmilijima, ili za shopping u Londonu :)

Ako mislite da vas zahvat može spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

1. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.

2. Zahvat traje tek desetak minuta

3. Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti

Ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

London fotka kampanja 2017-x

Optical Express je vodeća  europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka klinika jedina na  ovim područjima raspolaže  vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO  za svoje astronaute i pilote.

Stotine milijuna ljudi u svijetu već su  se uvjerili u prednosti  laserske korekcije  vida. U posljednjih desetak godina razvijena je tehnologija kojom mogu biti korigirane čak i one dioptrije koje standardnim metodama nije bilo moguce ukloniti.

iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji  od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće  uklanja dvjema metodama - PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time dobivamo precizniji postupak i u konačnici bolju kvalitetu vida.

www.opticalexpress.hr , tel. 01 5625 450

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka