Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 3
Sutra: 11° 11° 3
27. veljače 2020.

Novi online izazov Marija Mlinarića i Vindije

Novi online izazov Marija Mlinarića i Vindije
Novi online izazov Marija Mlinarića i Vindije
Autor:
Objavljeno: 7. listopad 2019. u 12:18 2019-10-07T12:18:00+02:00

U ponedjeljak 7. listopada počinje novi „Online izazov“ Marija Mlinarića, a Vindija je već drugu godinu za redom partner na ovom vodećem regionalnom projektu kojim se ljude motivira da pravilnom prehranom i redovitom tjelovježbom postignu dobru tjelesnu formu te tako zaštite svoje zdravlje.

Magistar kineziologije i omiljeni hrvatski kondicijski trener Mario Mlinarić, upravo Vindijin asortiman ‘z bregov Protein, redovito preporučuje kao idealni izbor obroka nakon treninga, budući da se radi o  proizvodima koji sadrže visoki udio visokokvalitetnih proteina za optimalne rezultate vježbanja i oporavak nakon treninga.

U izazovu koji je potpuno besplatan za sve, na zabavan i motivirajući način putem stranice Mario Mlinarić Trening na Facebooku, potiču se sve dobne skupine da postignu formu, skinu kilograme i usvoje zdrave navike. Svi koji se odluče sudjelovati dobit će priliku dovesti se u formu prije Božića, a kao pomoć na raspolaganju su im besplatni video treninzi namijenjeni svim dobnim skupinama, planovi prehrane, savjeti, motivacija i nagrade.

MARIO MLINARIC_ PROTEIN 77

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.