Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 4
Sutra: 18° 18° 4
17. listopada 2018.

Jamnica domaćin Adventa u Zagrebu

Jamnica domaćin Adventa u Zagrebu
Jamnica domaćin Adventa u Zagrebu
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2017. u 13:15 2017-12-11T13:15:09+01:00

 Na pet različitih lokacija Adventa u Zagrebu postavljeni su Jamnica sandučići koji su namijenjeni pisanju i slanju božićnih želja najmlađih posjetitelja, a najkreativnije će Jamnica posebno nagraditi

Advent u Zagrebu u punom je jeku, a obilaskom prepoznatljivo zelenih lokacija lako je primijetiti da je Jamnica partner brojnih ugostitelja. No, ove godine Jamnica je glavnu riječ, kad je gastro ponuda u pitanju, dala svojim potrošačima.

Organizirana su tri obilaska slani, slatki i tekući na koja idu pet odabranih parova u kušanje adventskih poslastica sa brojnih štandova. Prvi obilazak bio je u srijedu, a kušali su se slani specijaliteti. Što dobro jesti na Adventu i koje su preporuke Jamnica adventurista, pročitajte na web stranici Jamnice.

Jamnica sandučići

U ovo blagdansko doba Jamnica nije zaboravila na dobročinstvo te je započela suradnju s Hrvatskim šumama, kojom za svaku božićnu željicu daruje po jednu sadnicu. O čemu se točno radi? Na pet različitih lokacija Adventa u Zagrebu postavljeni su Jamnica sandučići koji su namijenjeni pisanju i slanju božićnih želja najmlađih posjetitelja, a najkreativnije će Jamnica posebno nagraditi.

Za pomoć pri pisanju želja svakodnevno će na lokacijama Adventa u Zagrebu biti prisutne i ljupke Jamnica patuljčice, kojima je zadaća pomoći roditeljima i djeci napisati božićne željice i ubaciti ih u posebno označene sandučiće na dogovorenim lokacijama.

Jamnica

Svaka primljena želja značit će jednu doniranu sadnicu, koju će potom zaposlenici Jamnice u proljeće 2018. zasaditi i time pomoći pošumljavanju opožarenih područja.

Hitovi u izvedbi Cesarica

I za kraj, da bi svim posjetiteljima Adventa u Zagrebu zaželjeli sretne i ugodne blagdane, Jamnica donosi božićne i gospel hitove u izvedbi predivnoga zbora Cesarice.

Nastup zbora možete poslušati na ključnim lokacijama u gradu još 13. i 20. prosinca 2017. godine. Stoga, pridružite nam se na Adventu u Zagrebu.

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Spremno dočekajte novu turističku sezonu