Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.

Istra oduševljava 365 dana na godinu

Istra oduševljava 365 dana na godinu
Istra oduševljava 365 dana na godinu
Autor:
Objavljeno: 11. travanj 2017. u 8:00 2017-04-11T08:00:00+02:00

Turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park i Vinarija San Tommaso udružili su snage i osmislili odličnu turu za goste 

Najveća boljka hrvatskog turizma je sezonalnost, ali neki turistički djelatnici uporno i s puno entuzijazma prkose ovom nedostatku našega turizma i rade 365 dana u godini. Štoviše, najveće napore ulažu u pred i posezonu i time pridonose rastu broja dolazaka, ali i noćenja u kritičnim razdobljima hrvatskog turizma.

Po mnogima je, kad je o turizmu riječ, Istra deset godina ispred ostalog dijela Hrvatske, a Općina Barban, koja, za one koji ne znaju, nije na moru, to i dokazuje.

Dokazuju to, zapravo, poduzetnici koji su u ovom pitoreskom području napravili razlog za cjelogodišnji posjet unutrašnjosti Istre, a upravo to je najbolji lijek protiv sezonalosti.

Ima Istra svoj Rovinj, svog rekordera koji je stalno najposjećenija hrvatska turistička destinacija, ali ima Istra i ruralni, zabavni turizam, pružatelje turističkih i zabavnih sadržaja koji si međusobno ne konkuriraju, već, dapače, nadopunjavaju se.

Štoviše, zajedno se oglašavaju i zajedno nastupaju na sajmovima.

To su Turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park i Vinarija San Tommaso, koja je, doduše, u Balama, a ne u Barbanu, no dovoljno blizu za suradnju.

I ne bave se samo stranim turistima koji su im najbrojniji gosti tijekom sezone, a sve više tijekom pred i posezone, jer u sve većem broju dolaze i domaći gosti, iz Zagreba, Zadra, Rijeke, odakle je potrebno tek sat vremena vožnje...

Istra oduševljava 365 dana na godinu

OPŠIRNIJE INFORMACIJE:

Turistička agencija Istra Adventure  www.istra-adventure.com

Ranch Barba Tone  http://www.istra-riding.com/

Glavani park  https://glavanipark.com/hr

Vinarija San Tommaso http://www.santommaso-debeljuh.hr

Ranch Barba Tone

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.