Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Inter Chalet

Godišnji u kući za odmor – Trenutni trend i kako ga možete iskoristiti…

Godišnji u kući za odmor – Trenutni trend i kako ga možete iskoristiti…
Godišnji u kući za odmor – Trenutni trend i kako ga možete iskoristiti…
Objavljeno: 17. ožujak 2017. u 23:59 2017-03-17T23:59:00+01:00

Tko svoj godišnji odmor želi opušteno provesti u dvoje, sa obitelji ili prijateljima u kući za odmor/apartmanu na pravom je mjestu. Svatko se može zabaviti prema svojim željama. Sami odlučite kada ćete jesti i kako se obući. Osim toga imate puno više mjesta nego u hotelskoj sobi. Za svaki ukus i novčanik nešto prema vlastitom izboru. Da li ćete kuhati ili ići u restoran odaberite sami.

Gdje pronaći smještaj po želji među brojnim ponudama za najljepše razdoblje u godini? I to bez rizika? Preporučuje se rezervirati kod specijaliziranog organizatora putovanja, na primjer INTER CHALET-a.

Tko je INTER CHALET?

INTER CHALET sa više od 26.000 kuća za odmor/apartmana u ponudi u više od 15 zemalja Europe i Florida/SAD, sa godišnjim prometom od cca. 132 Mio eura, cca. 793.000 gostiju po sezoni njemački je najveći specijalist na tržištu iznajmljivanja objekata za godišnji odmor.

Preko 40 godina INTER CHALET ima u ponudi  individualne objekte kako ljeti tako i zimi. Ponuda je raznovrsna, obuhvaća sve od jednostavnih kućica do vrhunsko opremljenih villa sa privatnim bazenom. Ponudu možete pronaći u 7 kataloga - dostupnih u putničkim agencijama sa kojima surađujemo - kao i na internetu www.interchalet.com.

 

Inter Chalet

Imate kuću za odmor/apartman na Jadranu i želite iskoristi trend?

Onda je INTER CHALET Vaš kompetentan partner! Možete se osloniti na preko 40-godišnje iskustvo i siguran prihod, kao i točnu i redovitu isplatu.

Zvuči zanimljivo? Onda nam se najbolje obratite još danas. INTER CHALET će posjetiti Vas i Vašu kuću za odmor/apartman i neobvezno i opširno Vas savjetovati. Ujedno ćete dobiti konkretnu ponudu za Vaš objekt. Odlučite li se na suradnju INTER CHALET preuzima sve za Vas: stručne fotografije, detaljan opis objekta, promidžbu (online & offline), sve oko rezervacija i puno više od toga. I ono najbolje: Naše usluge su za Vas besplatne.

Inter Chalet

Na raspolaganju Vam je za Vas zaduženi zastupnik u Hrvatskoj kao i stručna suradnica iz odjela za rezervacije u Freiburgu/Njemačka – naravno na Vašem materinskom jeziku.

Više informacija i kontakt

Savjetovanje i rezervacije (kontakt u Njemačkoj):

Tel.: +49 761 2100 338

b.stipic@interchalet.com

www.interchalet.com

Zainteresirani ste za suradnju / iznajmljivanje putem INTER CHALET-a

(kontakt u Hrvatskoj):

Tel.: +385 99 513 52 73

d.pucar@interchalet.com

Više informacija: www.interchalet.com/iznajmljivanje

Inter Chalet

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.