Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 2
Sutra: 18° 18° 2
28. ožujka 2020.
Sport mladih

Viktorija slavi jubilej; Prelistajte današnje izdanje omiljenog tjednika

Viktorija slavi jubilej; Prelistajte današnje izdanje omiljenog tjednika
Viktorija slavi jubilej; Prelistajte današnje izdanje omiljenog tjednika
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2020. u 20:00 2020-01-22T20:00:00+01:00

Pred vama je prvi broj u novoj kalendarskoj godini u kojoj će Viktorija proslaviti važan jubilej. Naime, za nas je ovo svojevrsni slavljenički broj kojim smo zakoračili u 25. godinu izlaženja i praćenja uspjeha naših mladih sportaša.

U današnjem ćete broju imati prilike saznati tko je najbolji mladi sportaš Primorsko-goranske županije u 2019. godini u tradicionalnom izboru našeg lista i dobitnik nagrade Viktorija Novog lista. Riječ je o Roku Stipanoviću, sedamnaestogodišnjem jedriličaru ičićanskog Yacht Cluba Croatia i juniorskom viceprvaku svijeta.

Donosimo i razgovor s najuspješnijom hrvatskom sinkro plivačicom Mateom Butorac, koja je prošle godine osvajanjem 12. mjesta u tehničkom solu na Europskom juniorskom prvenstvu ispisala povijest svojega sporta.

Znamo i tko su putnici na predstojeće Europsko prvenstvo u karateu za kadete i juniore, donosimo i izvještaj s tradicionalnog malonogometnog turnira Tin Grgurić, kao i rezultate rukometnih, odbojkaših i košarkaških prvenstava. Nećemo vam baš sve otkriti, već vas pustiti da pročitate današnji broj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.