Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Velika nagradna igra

SUZUKI VITARA SVAKOG VOZAČA OČARA

Ugodnog izgleda i velike funkcionalnosti- Suzuki Vitara
Ugodnog izgleda i velike funkcionalnosti- Suzuki Vitara
Autor:
Objavljeno: 29. siječanj 2019. u 11:25 2019-01-29T11:25:00+01:00

U petak 1. veljače počinje jedna od najvećih nagradnih igara našeg lista. Priča je poznata – treba prikupiti 15 kupona, ili 14 s rezervnim X-om i vjerovati kako će vam sreća podariti najprodavaniji SUV u Hrvatskoj

Suzuki Vitara u svom najnovijem izdanju s modernim benzinskim turbo motorom zapremine jednu litru te snage 111 KS premija je jedne od najraskošnijih i u svakom slučaju najizdašnijih nagradnih igara našeg lista u njegovoj novijoj povijesti.

Kako je poznato, Suzuki je lani u Hrvatskoj na prodajnoj ljestvici osvojio petu poziciju. No, ono što je još i važnije, njegov najtraženiji model, moderni crossover Vitara bio je jedan od automobila koji su najviše kupovali hrvatski – privatni kupci. Nije dakle »bildao« prodaju putem rent-a-cara ili uz pomoć »flota« nego su ga tražili i kupovali individualci, hrvatski građani. A kad se malo bolje analizira ovaj automobil, vrlo se brzo i jednostavno dolazi do odgovora zbog čega je tako omiljen. I ne samo u Hrvatskoj jer njegovi su i globalni rezultati itekako respektabilni.

Ponajprije, Vitara je dizajnom vanjštine i unutrašnjosti privlačni automobil. Moderan je, ali na način koji istodobno neće dozvoliti brzo starenje. Drugim rječima zadržat će dugi niz godina svježinu i privlačnost. Sačuvat će i izvorni izgled jer materijali od kojih je Vitara napravljena idu u red kvalitetnijih u svijetu na četiri kotača.

texto-2_340137

Sve na svom mjestu

Vrlina Vitare je i naglašena funkcionalnost. Duga je 4175 mm, međuosovinski razmak doseže točno 2,5 metara dok je volumen prtljažnika 375 litara. Težina je nešto manja od 1,1 tone tako da je i odnos snage i težine optimalan: 111 KS znači da 1 KS dolazi na manje od 10 kilograma što jamči dobru dinamiku. Uostalom i ubrzanje do »stotke« je nevelikih 11,5 sekundi. Svi pobrojeni parametri – od modernog motora do težine ukazuju i na to da je potrošnja također primjerena. I više od toga – Vitara se s ovim turbobenzincem ne penje iznad prosjeka od 5,3 litre na stotinu kilometara! Tu su i jako dobra jamstva, baš kao i odlična servisna mreža koja se trudi da automobili sa znakom Suzukija budu dugi niz godina u optimalnoj formi.

texto-3_340139

Fleksibilni prtljažnik

A sad – pravac Tower centar Rijeka. Tamo je naime izložena Suzuki Vitara koju će dobiti jedan od naših čitatelja, osoba koja je jednako marljiva u čitanju sadržaja, ali i skupljanju traženog broja kupona, svega njih 15, moguće i u konfiguraciji 14 kupona s jednim X-om.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.