Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 6
Sutra: 2° 2° 6
22. siječnja 2020.

Pravila Facebook nagradnog natječaja “Optima časti ”

Pravila Facebook nagradnog natječaja “Optima časti ”
Pravila Facebook nagradnog natječaja “Optima časti ”
Autor:
Objavljeno: 11. listopad 2018. u 8:39 2018-10-11T08:39:00+02:00

Pravila Facebook nagradnog natječaja “Optima časti ”

Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom Optima časti kinom cijelu obitelj je Novi list Rijeka, Zvonimorova 20A, Rijeka, dalje u tekstu „Organizator“. Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe akcije Optima Telekoma.

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 11. listopada 2018. u 12.00 i traje do 12.05 sati.

Članak 3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske i fanovi službene Facebook stranice Novi list. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, Organizatora, i ostalih poduzeća uključenih u nagradni natječaj, kao ni njihovi rođaci.

Članak 4. Način sudjelovanja i opis natječaja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi fanovi Novi list Facebook stranice. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje „Kamo te vodi Optima?“ u komentaru objave natječaja. Nagrađuju se dva sudionika s 4 ulaznice (obiteljski paket) s najkreativnijim komentarom po izboru žirija Organizatora.

Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati samo jednom.

Objavljivanjem komentara na objavu, sudionici prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja.

Članak 5. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja koji prekrše ova pravila ili se koriste lažnim profilima.

Članak 6. Rezultati natječaja i preuzimanje nagrade

Ime dobitnika će biti objavljeno 11. listopada 2018. na Facebook stranici Novi list. Dobitnik će naknadno biti obavješten o preuzimanju nagrade. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema Dobitnicima.

Članak 7. Nagrada

Sudionici u ovom nagradnom natječaju mogu osvojiti nagradu - paket od 4 ulaznice. Ukupno se dodjeljuju 2 nagrade. Nagrada ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 8. Pravila Facebooka

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka

Prijavom na nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja slijedećih 120 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Organizator će upravljati podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke vezano za primopredaju nagrade.

Na portalu www.novilist.hr sudionici mogu pročitati pravila Politike privatnosti tj. Politiku zaštite osobnih podataka Novog lista.

Članak 10. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom.

U Rijeci, 10. listopada 2018. Novi list u Rijeci

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.