Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Stigle u prave ruke

PRIMOPREDAJA Sretni dobitnici preuzeli potrošačke American Express kartice

Saša Brusić, Gracijela Rađa, Slavica i Branisla Kessner i Marija Dorčić
Saša Brusić, Gracijela Rađa, Slavica i Branisla Kessner i Marija Dorčić
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2019. u 11:42 2019-02-01T11:42:00+01:00

Kartice koje će moći trošiti u Tower Centru Rijeka jučer su preuzeli Gracijela Rađa iz Opatije, Branislav Kessner iz Rijeke i Marija Dorčić iz Baške. S njima su bili i članovi njihove obitelji koji će im pomoći u odluci što da kupe

RIJEKA Nova godina dobitnicima nagradne igre Novog lista i Tower Centra Rijeka dobro je počela. Nakon što je početkom siječnja u Tower Centru održano izvlačenje nagradne igre Novog lista i Tower Centra Rijeka u ukupnom fondu nagrada u iznosu od 100 tisuća kuna podijeljenih na tri nagrade potrošačke American Express kartice jučer su dobitnicima podijeljene kartice s raspoloživim iznosima potrošnje od 50, 30 i 20 tisuća kuna. Kartice koje će moći trošiti u Tower Centru Rijeka jučer su preuzeli Gracijela Rađa iz Opatije, Branislav Kessner iz Rijeke i Marija Dorčić iz Baške. Primopredaja nagrade, potrošačke American Express kartice održana je u Tower Centru Rijeka a prisustvovali su joj dobitnici s članovima obitelji, te zamjenik direktora Tower Centra Saša Brusić i Ana Furlan zadužena za promociju i marketing Novog lista.

Tijekom druženja sa sretnim dobitnicima posjetili smo i pojedine trgovine u kojima su sretni dobitnici razgledavali ponudu i počeli planirati gdje će sve »peglati« karticu koju su dobili na poklon.

Bili smo u Mülleru, Elipsu, Flairu, Festini, Polleo sportu... Gospođi Gracijeli Rađa osmijeh nije silazio s lica:

– Osjećaj je izvanredan. Danas zapravo istinski proživljavam dobitak koji je onaj dan kad ste mi javili, da sam jedan od dobitnika, bio uzbudljiv, ali i pomalo nestvaran. Sad shvaćam da je to stvarnost, kazala je Rađa, dobitnica potrošačke American Express kartice u vrijednosti 50 tisuća kuna i dodala:

– Suprug Tihomir, koji je inače veliki šaljivdžija jutros kad smo se spremali za sastanak s vama mi je rekao: - Draga moja, danas tvoja želja moja je zapovijed. Danas sam ti cijeli dan na usluzi. Kao što sam već rekla, prvi put zasigurno ću razgledati ponudu u dućanima s donjim rubljem, nakitom, a otići ćemo i po »špežu«. Mislim da ćemo pomno razgledati ono što se nudi u svakom dućanu Tower Centra i krenuti u šoping, kazala je Rađa koja razmišlja o kupnji miksera te usisavača, koji joj je prestao raditi upravo onaj dan kada je dobila nagradu. Nagradnu igru Novoga lista igra godinama.

– Naravno da ću vaše nagradne igre igrati i dalje. Auto koji je glavna nagrada u vašoj narednoj nagradnoj igri, a izložen je u Tower Centru je prelijep, i prava motivacija da i dalje igram. Inače, u obitelji ja sam ta koja izrezuje i skuplja kupone dok je moj sin Filip zadužen za slanje, i sretne je ruke. Svakome ću kupiti nešto za uspomenu, a suprugu planiram pokloniti pravi sportski sat, zaključila je Rađa.

1

Sat za supruga Tihomira odabrat će Gracijela Rađa

F311VK02

F311VK10

Branislav Kessner dobio je potrošačku American Express karticu u vrijednosti od 30 tisuća kuna:

– Presretan sam. I supruga. Oboje. Presretni smo! Planiramo kupiti nešto od bijele tehnike. Moramo sjesti i na miru isplanirati što nam sve treba i što želimo kupiti. Nešto ćemo kupiti kćeri Kseniji, a i supruzi ću nešto kupiti za uspomenu na ovu nagradu. Sad pikiram na auto, kazao je u šaljivom tonu i potom dodao:

– Možda mi se sreća opet osmjehne. Naravno, da ću i nadalje igrati nagradnu igru Novog lista!

3

Bračni par Kessner u obilasku Müllera

F311VK06

F311VK12

Gđa Marija Dorčić nam je priznala kako je vrlo sretna što je na poklon dobila potrošačku American Express karticu u vrijednosti od 20 tisuća kuna.

– Osjećaj je neopisiv. Vašu nagradnu igru igram dugi niz godina. Ovo je prvi put da sam nešto dobila i jako mi je drago što u Tower Centru ima puno dućana i ponuda je velika. Dio nagrade ću zasigurno potrošiti na bijelu tehniku, a nešto ću i sebi pokloniti kao i svojoj obitelji. Nagradnu igru Novog lista igrat ću i u buduće. Sad sam još i više zainteresirana za nju, zaključila je dobitnica iz Baške.

2

Marija Dorčić već zna gdje će 'peglati' karticu

F311VK09

F311VK13

Snimio Vedran KARUZA

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.